Eveniment

Victor George Stănculescu, noul subprefect de Vâlcea

Cel mai nou subprefect al judeţului Vâlcea, avocatul Victor George Stănculescu, a depus luni, 28.06.2021, jurământul de învestire în funcţie în prezenţa prefectului Sebastian Fârtat, a subprefectului Robert Vasile Achim şi a reprezentanţilor structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judeţ.

Ceremonia s-a desfăşurat în sistem online, la sediul Ministerul Afacerilor Interne, şi a fost condusă de secretarul de stat Irina Alexe.

Avocatul Victor Stănculescu (42 de ani) a fost numit în această funcţie în şedinţa de Guvern de joi, 24 iunie a.c., prin H.G. nr. 675/2021, întregind astfel echipa aflată la conducerea Prefecturii Vâlcea, formată din prefect Sebatian Fârtat şi subprefect Robert Vasile Achim.

„Numirea în această funcţie mă onorează şi am acceptat-o cu responsabilitate. Îmi voi desfăşura activitatea cu demnitate, echilibru şi eficienţă. Îi mulţumesc premierului Florin Cîţu şi echipei guvernamentale pentru încrederea acordată şi îi asigur de totala mea imparţialitate şi corectitudine în activitatea pe care o voi desfăşura. Sunt un om de echipă şi de acţiune, iar acest lucru îl ştiu bine cei care mă cunosc. Nu îmi place să vorbesc mult, sunt orientat spre rezultate. În relaţia cu colegii din cadrul instituţiei, cât şi în relaţia cu instituţiile deconcentrate, voi promova un sistem de lucru bazat pe proceduri clare.
Se impune eficientizarea activităţii instituţiilor deconcentrate. Ele trebuie să funcţioneze prompt, eficient şi în interesul cetăţeanului. Uşa mea va fi deschisă pentru toate problemele ce ţin de Instituţia Prefectului, pe care, în limitele competenţelor legale, voi încerca să le rezolv”, a transmis noul subprefect al judeţului în cadrul ceremoniei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...