Politică

Scrisoare deschisă adresată alegătorilor din Colegiul Senatorial Nr. 2 (Brezoi - Horezu)

Dragi vâlceni,

Am spus în această campanie ce am de gând să fac în Parlamentul României. Aţi auzit din gura mea, aţi putut citi pe pliante, broşuri şi ziare de campanie. Am cules de la locuitorii colegiului aceste probleme şi voi merge să le caut soluţii începând din ziua de luni.
Dar, duminică, trebuie să mergem la vot. Cine stă acasă îi votează pe ceilalţi. Cine stă acasă să ştie că, dacă ne va cere altădată să facem dreptate, nu vom mai putea. Dacă vreţi dreptate, mergeţi la vot. Dacă vreţi bunăstare, mergeţi la vot!
Trebuie să mergem cu toţii la vot. Ne-aţi cerut să-i dăm afară de la guvernare, dar fără votul dumneavoastră lucrul acesta nu e posibil. Să n-o dăm acum la întors – c-o fi, c-o păţi sau că toţi politicienii sunt la fel. Nu sunt. Aţi văzut şi în această campanie. Cei care aveau de dat socoteală s-au ascuns, noi am venit aici, să aflăm ce vă doare. Noi mergem în Parlament să facem treabă pentru localităţile din colegiu, dumneavoastră mergeţi să votaţi.
De data aceasta fiţi foarte atenţi pe cine votaţi. Eu am votat întotdeauna calculând dacă ţara şi compatrioţii mei au ceva de câştigat. Votul nu este o glumă. Suma voturilor face ţara mai slabă sau mai puternică. Ca să nu greşesc, i-am spus copilului meu cu cine am votat. El îmi va aduce aminte mereu dacă votul meu a contat sau nu la bunul mers al lucrurilor. Copilul simte cel mai bine că, dacă bunăstare nu e, nici fericire nu e!
Dacă vrei să te aperi pe tine şi pe ai tăi, mergi pe front, nu sta acasă. Dacă vrei să câştigi, joacă, nu sta acasă. În viaţă, câştigătorii sunt cei care participă şi înfrânţii cei care stau acasă în ziua bătăliei. Eu ştiu că dumneavoastră vreţi să fiţi printre câştigători. Duminică e momentul să arătaţi că vreţi să se facă dreptate până la capăt. Duminică este momentul să le arătăm că vrem să trăim în bunăstare, nu altfel. Şi noi şi copiii noştri.

Fără ezitare şi fără frică!
Ne vedem la secţiile de votare, în faţa urnelor, cu întreaga familie.

Remus Daniel NIŢU,
Candidat pentru Senatul României
Colegiul nr. 2 – Brezoi - Horezu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...