Sport

Handbal feminin, Campionatul European

Jucătoarele de la Oltchim duc greul la naţională

Cu opt jucătoare de la Oltchim în echipă, România a debutat aseară la Europeanul din Serbia cu un egal, 21-21 (12-7) cu Rusia. Trupa lui Tadici a condus tot jocul, a avut chiar şi şase goluri avans, dar a fost egalată pe final. Penttru ”tricolre” au marcat Curea 9 goluri, Geiger 3, Meiroşu 2, Stanca 2, Nechita 2, Brădeanu 1, Neagu 1, Manea 1. În celălalt joc din grupă, Muntenegru a spulberat Islanda cu 26-16, Bulatovic marcând 7 goluri.
Primele trei clasate se califică în grupele principale, unde vor conta şi rezultatele obţinute în prima fază a grupelor cu celelalte formaţii calificate. ”Este trist că am pierdut pe final victoria, un meci pe care l-am dominat în întregime. Rusia a avut o singură situaţie în care să ne egaleze, iar acest lucru s-a întâmplat din nefericire pentru noi în ultimul minut. Sper ca în următoarele două meciuri din grupă să avem mai mult noroc, întrucât în ultimele trei minute cu Rusia am avut şi puţin ghinion. Oricum, e mai bun un punct decât nimic. În plus, acest punct va avea greutate în grupele principale", a declarat selecţionerul Tadici

Diseară, de la ora 21.15, România are o şansă imensă de a obţine prima victorie la acest Euro, adversar urmând să îi fie Islanda.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...