Sport

Liga I - CS Turnu Severin

Severinul, executat în Groapă

Deşi a condus cu 1-0, echipa severineană a fost învinsă cu 4-2 în Groapă, iar Dinamo a devenit prima echipă care a marcat 4 goluri în poarta nou-promovatei din Oltenia.

Chiar dacă ocupă ultimul loc, CS Turnu Severin mai primise 3 goluri în campionat doar de la CFR Cluj, care s-a impus cu 3-1 în urmă cu 5 etape. Dinamo a punctat în patru rânduri, trei goluri fiind izbutite în decurs de doar 9 minute. Oltenii au deschis scorul prin Neacşa (14), din penalty, iar Matei a egalat, în minutul 34. În prima repriză, Dandea şi Vancea, în două rânduri, au ratat ocazii imense pentru oaspeţi. Elevii lui Nicolo Napoli n-au mai ieşit la fel de motivaţi de la cabine şi după pauză, iar în minutul 56 tabela indica 4-1 pentru gazde! La scurt timp, ivorianul Kader, jucător refuzat în vară de Pandurii, şi-a luat adversarul de gât şi a fost eliminat. Thomas a redus din handicap pe final, cu un şut de la 22 de metri. "Trebuia să fie 3-0 pentru noi la pauză. Sunt foarte nemulţumit de repriza secundă. Dinamo nu m-a impresionat cu nimic", a precizat Napoli.

Dinamo - Severin 4-2
Au marcat: 0-1 Sergiu Neacşa (15p), 1-1 Cosmin Matei (34), 2-1 Ionel Dănciulescu (47), 3-1 Marius Alexe (51p), 4-1 George Ţucudean (56), 4-2 Joël Thomas (80)
Dinamo Bucureşti: Bălgrădean – L. Rus, Luchin, Koulibaly (Curtean ’46), Pulhac – Galchev, D. Grigore – C. Matei (A. Cristea ’79), Dănciulescu, Alexe – Ţucudean (Filip ’77). Antrenor: Dorinel Munteanu.

CS Turnu Severin: Marinescu – Mitic, Durimel, Dandea, Kader – Neacşa, Dragalina (Thomas ’54), Olah, Zaharia (Al. Giurgiu ’68) – Moutinho (Fl. Pătraşcu ’73) - Vancea. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Ţucudean ’10 / Zaharia ’30, Marinescu ’50, Kader ’57, ’57.

Cartonaş roşu: Kader ’57.

Arbitri: Cătălin Popa – Sebastian Gheorghe, Gabriel Stroe (asistenţi)

Stadion "Dinamo", spectatori 500

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...