Politică

Mario Ovidiu Oprea: „România puternică înseamnă dreptate până la capăt!”

Politicianul este convins că electoratul va bloca orice formă de revenire a PDL la conducerea ţării

Mario Ovidiu Oprea, candidatul USL la Senatul României în Colegiul Băileşti-Calafat, declară că, deşi „a moştenit” un buget prost făcut, deşi guvernarea a fost preluată din mers, USL, prin susţinerea oamenilor, va face dreptate până la capăt. „Noi suntem şi vom fi alături de cei 7,4 milioane de români care au exprimat 7,4 milioane de voturi împotriva PDL şi menţionez aici că este vorba de cel mai mare vot împotriva cuiva, în România. Este obligatorie o victorie şi la alegerile parlamentare, pentru că România puternică înseamnă dreptate până la capăt. Oamenii din colegiul meu, cu care mă întâlnesc zilnic, îmi transmit că Băsescu nu va scăpa de ceea ce se teme, pentru că ei îşi doresc enorm o ţară a cărei etichetă să nu se reducă la cele patru cuvinte: sărăcie, dispreţ, îndatorare şi corupţie”, a precizat Mario Ovidiu Oprea.

Eforturile USL sunt deja vizibile

Candidatul consideră că eforturile USL sunt deja vizibile, rezultatele pozitive neîncetând să apară. „Ani întregi, generaţii de români au muncit pentru o viaţă decentă şi pentru a împlini ceea ce noi am numit un destin european. După guvernările PSD şi PNL, România a intrat în NATO şi UE, iar anii care au urmat, sub conducerea găştii PDL care a controlat guvernele, s-au rezumat la probleme majore în educaţie, sănătate, români jigniţi, furt în văzul lumii, fonduri europene blocate, taxe colosale, justiţie aservită şi decizii peste decizii, care i-au făcut pe oameni să rămână şi să lupte singuri în faţa tuturor problemelor, nefiind cineva care să îi ajute sau să îi asculte”, a explicat candidatul USL pentru al treilea mandat consecutiv de senator. Oprea este convins că pe 9 decembrie cetăţenii din colegiu, care îl susţin în unanimitate, vor bloca prin vot orice formă de revenire a politicienilor care au distrus ţara, umilind-o şi măcinând instituţiile statului, prin corupţie şi incompetenţă.

„Avem nevoie de o acţiune politică unitară”

"ARD este o adevărată alianţă a ruşinii, este încercarea jalnică a PDL de a păcăli electoratul, ascunzându-se în spatele unei alte sigle. Este o unealtă politică cu exponenţi ai unui sistem corupt, împotriva căruia s-au pronunţat deja 7,5 milioane de alegători.", Mario Ovidiu Oprea, senator

Mario Ovidiu Oprea subliniază că alegerile parlamentare nu se referă la cine, unde candidează, ci la un moment oportun de a scăpa de regimul Băsescu, fapt care ar permite punerea în aplicare a proiectului politic marca USL. Liderul grupului parlamentar al PNL din Senat a declarat faptul că România are nevoie de un guvern puternic, care de-a lungul a cel puţin un mandat de patru ani să ajute ţara să reintre pe traseul ei firesc, care să asigure în primul rând o creştere economică stabilă. „Am spus că vom face dreptate până la capăt, iar eu vreau să contribui la asta. Avem nevoie de o acţiune politică unitară pentru a corecta nedreptăţile făcute de PDL. Este important să nu lăsăm gaşca lui Traian Băsescu să se întoarcă şi să pună iar mâna pe putere şi pe banii românilor. USL este singura opţiune în acest moment şi continuă să-şi respecte promisiunile pe care le-a făcut la preluarea guvernării. Au fost restituiţi banii bugetarilor, ai pensionarilor, a fost susţinută majorarea indemnizaţiilor pentru mame, a fost încurajat mediul de afaceri prin impunerea TVA-ului la încasare şi s-a stopat jaful din instituţiile publice. Sunt lucruri de care cetăţenii vor ţine cont, cu siguranţă”, a declarat Mario Ovidiu Oprea.

ARD, nimic altceva decât o alianţă a ruşinii

Senatorul doljean Mario Ovidiu Oprea atenţionează electoratul cu privire la faptul că sub umbrela ARD se ascunde de fapt, tot PDL. „ARD este o adevărată alianţă a ruşinii, este încercarea jalnică a PDL de a păcăli electoratul, ascunzându-se în spatele unei alte sigle. Este o unealtă politică cu exponenţi ai unui sistem corupt, împotriva căruia s-au pronunţat deja 7,5 milioane de alegători. Sunt dator să spun oamenilor aceste lucruri întrucât unii indivizi trebuie izolaţi politic pentru a proteja poporul de efectele nocive pe care ARD le va lua”, a mai adăugat Mario Ovidiu Oprea. Potrivit rapoartelor Institutului de Politici Publice, parlamentarul doljean a fost cotat ca având o activitate ireproşabilă în Senatul României. Reprezentând cetăţenii din colegiul Băileşti-Calafat, Mario Ovidiu Oprea a avut prezenţă 100% din plen şi cele mai multe proiecte iniţiate de el în folosul comunităţii, au devenit legi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...