Eveniment

Neţoiu, suspectat de producerea unui accident mortal

Candidatul PP-DD este bănuit că a lovit cu maşina o bătrână în timpul plimbărilor electorale din Dolj

O femeie a fost accidentată mortal, duminică seară, în comuna Perişor, de o maşină în care s-ar fi aflat, potrivit unor martori, omul de afaceri Gigi Neţoiu, în timp ce Poliţia spune că în autoturism erau două persoane - şoferul unei firme bucureştene şi o alta, despre care nu a putut oferi detalii. Accidentul a avut loc din cauza carosabilului umed şi a întunericului. Astfel, femeia de 75 de ani, care mergea pe marginea drumului, a fost lovită în plin de un autoturism Mercedes, care aparţine unei firme din Bucureşti.

Rudele victimei susţin că l-au văzut pe Neţoiu

Imediat după producerea accidentului, rudele victimei au venit la faţa locului şi au spus că şoferul maşinii respective ar fi fugit de la locul faptei. „Imediat după accident, a ieşit unul din maşină, şi-a tras gluga pe cap şi a fugit. Vrem ca Poliţia să ne arate şoferul. Venea cu viteză şi mi-a omorât bunica”, a declarat o rudă de-a victimei. Alţi localnici susţin că în maşina respectivă se afla şi Gheorghe Neţoiu, candidat din partea PPDD pentru un mandat de deputat în Dolj. „Am dat personal mâna cu Neţoiu. L-am întrebat: Ce făcuşi, dom’ne, o omorâşi pe femeie? Mi-a zis: Asta e!”, a declarat unul dintre apropiaţii victimei. Supăraţi că femeia a fost lovită, rudele au lovit cu pumnii şi cu picioarele geamurile şi portiera maşinii, iar ca să scape de mânia acestora, cei din maşină au fost nevoiţi să demareze în trombă.

Poliţia infirmă implicarea candidatului în accident

Poliţiştii spun că în maşină se aflau două persoane, între care şi şoferul, care au fost duse la audieri, însă nu şi Gigi Neţoiu. „Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00, în localitatea Perişor. O femeie de 75 de ani a fost lovită mortal de o persoană de 36 de ani, cu domiciliul în Bucureşti, care conducea o maşină a unei firme din Bucureşti. La faţa locului, au fost găsite două persoane care ocupau autoturismul în momentul producerii accidentului, iar în urma audierii acestora, dar şi a altor doi martori, a rezultat că unul dintre ei, care este şofer la firma respectivă, a condus autoturismul”, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu consumase alcool. Maşina, care făcea parte dintr-o coloană de autoturisme, se întorcea de la lansarea unor candidaţi la alegerile parlamentare de la Calafat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...