Politică

Primarii din Colegiul Bălceşti fac front comun pentru candidaţii USL

Primarii din Colegiul Bălceşti: „Să nu se mai lanseze zvonuri false, noi îi sprijinim pe Mazilu şi Coca”

În ultima parte a campaniei electorale, candidaţii USL din Colegiul Uninominal Bălceşti, Constantin Mazilu (deputat) şi Laurenţiu Coca (senator) au fost ţinta unor atacuri murdare lansate de contracandidaţi prin intermediul unui ziar pirat. Printre altele, s-a zvonit că o parte a primarilor USL ar trăda şi ar sprijini un alt candidat decât cel din propria alianţă. Enervaţi la culme de atacurile sub centură, primarii USL fac front comun în jurul lui Mazilu şi Coca şi dezmint cu vehemenţă zvonurile. Mai mult decât atât, edilii promit o victorie categorică a USL la alegerile din 9 decembrie.

Primarii strâng rândurile în jurul candidaţilor USL

Solidari cu cei care i-au reprezentat în Parlament în ultimii patru ani, mai mulţi primari şi-au manifestat indignarea faţă de zvonurile apărute în presă în ultimul timp la adresa deputatului Constantin Dan Mazilu. „Sunt numai zvonuri care nu au niciun sâmbure de adevăr. Se joacă murdar, dar nu au şanse contracandidaţii, vă spune Nicu Voicescu! Suntem alături de Mazilu şi Coca sută la sută. Timp de patru ani, aceşti doi oameni au venit în permanenţă în colegiu, oamenii de aici au fost la curent cu ce se întâmplă în Parlament, cu ceea ce se face pentru ei. Noi, primarii, am făcut şedinţe şi le-am explicat de exemplu, în ce constau cele 45 de iniţiative ale deputatului Mazilu. Oricum, ca o concluzie, Comuna Fârtăţeşti merge cu Laurenţiu Coca şi Constantin Mazilu. USL va câştiga în această localitate în proporţie de peste 90%”, spune Nicolae Voicescu, primarul Comunei Fârtăţeşti.

Coca şi Mazilu cunosc nevoile oamenilor din colegiu

Şi primarul comunei Popeşti îi sprijină pe cei doi candidaţi. „Orice primar din acest colegiu îşi doreşte un parlamentar de-al locului. Constantin Mazilu, Dan cum îi spunem noi, prietenii, este din Lăpuşata, locuieşte la Lăpuşata, acolo îşi petrece mult timp. Laurenţiu Coca a lucrat atâţia ani la Berbeşti. Noi în ei avem încredere, cunosc locurile, nu vin printre oameni numai din patru în patru ani, când sunt alegeri. Mazilu şi Coca cunosc foarte bine localităţile colegiului, de asemenea, nevoile oamenilor şi modul cum pot fi ele rezolvate. Mazilu şi Coca sunt prieteni ai Comunei Popeşti şi sunt mandatat de oameni să le transmit că în proporţie de peste 90% le vor da votul”, a declarat Constantin Şerban, primarul Comunei Popeşti.
„Am străbătut întreg colegiul alături de domnul deputat Constantin Mazilu şi de domnul senator Laurenţiu Coca. Nu se pune problema ca primarii USL să nu-i susţină pe cei doi candidaţi. De asemenea, oamenii ne primesc cu braţele deschise, anul 2012 va fi anul victoriei USL. Sunt convins că la Roşiile rezultatul va fi zdrobitor”, a precizat Doru Diaconu, viceprimar al Comunei Roşiile. „Pentru noi este o onoare să avem un aşa deputat şi un aşa senator. Ambii sunt profesionişti desăvârşiţi şi au o experienţă mare. Îi susţinem, suntem alături de ei pentru că avem nevoie de Mazilu şi de Coca pentru a dezvolta zona. La Măciuca, procentul USL va fi de peste 70%”, a adăugat şi Nicolae Văduva, primarul comunei Măciuca.

Valea Mare votează Mazilu deputat!

Deputatul USL, Constantin Mazilu, continuă să se afle în rândul oamenilor din Colegiul Bălceşti, aşa cum, de altfel, a făcut în toţi cei patru ani care au trecut. Miercuri, Mazilu a fost prezent în Comuna Valea Mare şi a vorbit cu zeci de oameni, braţ la braţ cu edilul localităţii, Costel Briceag. La biserica din Satul Mărgineni, candidatul USL pentru un post de deputat în Colegiul Bălceşti a fost aşteptat cu bucurie de mulţi locuitori. „Noi tot pe dumneavoastră vă votăm. Sunteţi de-al nostru, locuiţi la Lăpuşata, nu ne trebuie un parlamentar de te miri unde. V-am văzut în permanenţă pe străzile colegiului, la târguri, la toate sărbătorile locale. Aţi ajutat mulţi oameni, se vede că sunteţi om bun”, i-a spus deputatului o bătrânică. Dan Constantin Mazilu le-a spus celor prezenţi: „Mama mea mi-a spus o vorbă pe care o voi ţine minte toată viaţa şi după care mă voi ghida toată viaţa. Mama mi-a zis, Dane dacă e să promiţi ceva despre care nu eşti sigur că poţi face, promite morţilor. Cu cei vii e mai greu, te poţi întâlni oricând cu ei. Aşa că eu nu vă promit nimic, nu vă mint nimic, nu pot să mint şi să fac promisiuni fără acoperire. Valea Mare este o comună care s-a dezvoltat bine în ultimii ani. S-au făcut multe investiţii utile, cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, cu sprijinul meu, cu sprijinul senatorului Coca şi, normal, prin străduinţa şi munca primarului Costel Briceag, un edil destoinic şi un bun prieten de-al meu. Sunt convins că lucrurile bune vor continua, îmi voi da toată silinţa să ajut cu ce pot. În primul rând un parlamentar trebuie să facă legi bune, legi care să le uşureze viaţa oamenilor”.

„Să nu credeţi zvonurile murdare”

Primarul Costel Briceag le-a vorbit şi el oamenilor veniţi să-l întâmpine pe Constantin Mazilu: „Fraţilor, m-am crucit când am văzut ce fel de campanie electorală fac anumiţi contracandidaţi ai domnului Mazilu. La Valea Mare au venit unii şi s-au dat rude cu mine şi vorbeau în numele meu. De asemenea, am auzit că un copil este plimbat cu o maşină şi se spune despre el că este fiul deputatului Mazilu, care sprijină un alt candidat. Aşa ceva e inadmisibil! Aceşti oameni nu au idei, nu ştiu decât să mintă şi să arunce cu noroi. Oameni buni, să nu credeţi zvonurile murdare şi să fiţi atenţi, ele se vor intensifica în perioada următoare. Una peste alta e clar, nu ne trebuie un parlamentar din Botoşani sau de cine ştie unde, locuitorii Comunei Valea Mare nu pot vota un om pe care nu-l cunosc, despre care nu ştiu nimic şi despre care ştiu sigur că îl vor mai vedea abia peste patru ani dacă ar fi să câştige. Oamenii din Valea Mare votează Constantin Mazilu. Veţi vedea ce scor mare va scoate USL în această localitate”. Discuţiile au continuat timp de aproape o oră şi Constantin Mazilu a găsit soluţii clare pentru toate problemele ridicate de oameni. La final, cei prezenţi au făcut o poză de grup. „Nu suntem noi tocmai gătiţi de poză dar suntem onoraţi să avem o amintire cu deputatul Constantin Mazilu. De asta îl iubim şi îl vom vota, este unul de-al nostru, nu are fiţe, a rămas acelaşi Dan pe care îl ştiam de atâţia ani”, a concluzionat un bătrânel.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...