Actualitate

Clădirea nefinalizată de la Ştrandul Ostroveni poate deveni un Centru multifuncţional de relaxare şi agrement cu finanţare de la CNI

Printr-o adresă transmisă Primăriei Râmnicu Vâlcea în urmă cu câteva zile, Direcţia Investiţii – Departamentul Alte obiective de investiţii din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii a comunicat includerea obiectivului ”Amenajare Centru multifuncţional de relaxare şi agrement Ostroveni” în Lista Sinteză a subprogramului ”Alte obiective de interes public sau social în domeniul construcţiilor” aprobată prin Ordinul M.D.L.P.A. nr. 369/17.03.2021, ca răspuns la solicitarea făcută de către Municipalitate la începutul acestui an.

Realizarea investiţiei ”Amenajare Centru multifuncţional de relaxare şi agrement Ostroveni” implică finalizarea lucrărilor deja realizate si dotarea centrului, astfel încât la final să rezulte zone de agrement şi relaxare cu spaţii pentru activităţi educaţionale, cultural-artistice, tehnico-ştiinţifice şi sportiv-turistice, spaţii pentru activităţi sportive pentru adulţi, trasee de activităţi pentru toate vârstele, locuri de joacă şi de petrecere a timpului liber pentru vârste diferite – preşcolari, 6 - 12 ani şi 12 – 18 ani. Totodată, se propune realizarea unui spaţiu de alimentaţie publica la etaj – cu posibilitatea de servire a mesei atât în interior, cât şi pe terasă - care să deservească întregul imobil.

Conform Devizului General aferent Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI) - aflată în faza de aprobare - valoarea totală pentru realizarea obiectivului este de 28.069.879,95 lei cu TVA. Conform estimărilor, imobilul va putea găzdui simultan aproximativ 720 persoane.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...