Special

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea susţine în continuare efortul depus de personalul medical aflat în lupta cu boala Covid-19

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea se implică în continuare, prin contribuţiile generoase ale firmelor S.C Dumbrafox SRL şi S.C Carolin SRL, pentru sprijinul pacienţilor în această perioadă grea de pandemie şi susţine efortul pentru sănătate şi viaţă depus de personalul medical aflat în permanenţă în lupta cu boala Covid-19 din Spitalul de Pneumoftiziologie Constantin Anastasatu Mihăeşti.

Pentru că insuficienţa respiratorie este una dintre cele mai nefaste consecinţe ale bolii, s-a achiziţionat un dispozitiv de Ventilaţie Non-Invazivă BiPAP Prisma 30 ST Lowenstein prin care se pot selecta mai multe moduri de ventilaţie şi pacienţii primesc suportul ventilator necesar.

“Prin această donaţie ne alăturăm eforturilor susţinute ale managerului spitalului şi ale întregului colectiv de medici profesionişti pentru un tratament de specialitate performant şi eficient. Vom continua să le fim alături, pacienţilor cu empatie, cadrelor medicale cu prietenie şi mulţumire, pentru că Rotary a fost, este şi va fi prezent cu proiecte destinate pentru binele comunităţii!”, a precizat Marian Mitră, Preşedinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2020-2021.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...