Administraţie

Investiţie în dotările RAJDP Vâlcea

Consiliul Judeţean Vâlcea a alocat 1.724.327,85 lei pentru noi utilaje care să completeze parcul tehnic al Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Două utilaje performante, un încărcător frontal şi un excavator pe şenile, achiziţionate de CJ Vâlcea au fost recepţionate astăzi de RAJDP. „Vom continua să investim în RAJDP pentru că ne dorim să facem această societate profitabilă, atât pentru oamenii care lucrează aici, pentru vâlcenii care merg pe drumurile judeţene, dar şi pentru cei care aleg să viziteze sau să tranziteze judeţul Vâlcea”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.

Astfel, încărcătorul frontal era absolut necesar pentru asigurarea funcţionării, la capacitate maximă, a noii staţii de asfalt, iar excavatorul pe şenile va fi utilizat pentru execuţia lucrărilor pe care Regia le are în derulare pe drumurile din judeţul Vâlcea.

În toamna anului trecut, noua staţie de asfalt a Regiei, cu o capacitate de 160 tone/oră, a fost pusă în funcţiune. Investiţia făcută de CJ Vâlcea în acest obiectiv s-a cifrat la 27 milioane lei. „Punerea în funcţiune a staţiei de asfalt înseamnă o independenţă a RAJDP Vâlcea din punct de vedere a producerii şi livrării de mixtură asfaltică.

În afară de necesarul pentru întreţinerea drumurilor judeţene prevăzute în Programul CJ Vâlcea, putem asigura diverse cantităţi pentru alţi beneficiari din judeţul Vâlcea, dar şi din judeţele vecine”, specifica liderul administraţiei judeţene, în noiembrie 2020.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...