Ultima Oră

Uber ajunge în Craiova

Utilizatorii noi se pot bucura de 25% reducere folosind codul HELLOCRAIOVA între 11 şi 14 martie, pentru până la 4 lei reducere/ călătorie. Craiova este al şaptelea oraş din România în care Uber este disponibil

Începând de azi, 11 martie 2021, Uber va fi disponibil în Craiova, cel mai important centru cultural, istoric şi economic din regiunea Olteniei, al şaptelea oraş în care serviciul se extinde în România.

Între 11 şi 14 martie, utilizatorii noi din Craiova pot folosit codul HELLOCRAIOVA pentru o reducere de 25% din costul curselor UberX, pentru până la 4 lei reducere/ călătorie.

Uber s-a lansat în România în 2015, în Bucureşti şi s-a extins rapid în Cluj, Timişoara, Braşov, Iaşi, iar în 2020 a ajuns în Constanţa. La fel ca în celelalte oraşe din România, şoferii parteneri din Craiova sunt licenţiaţi pentru a transporta pasagerii în siguranţă către destinaţiile lor. În Craiova, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile şi sigure, cu un timp de aşteptare de doar câteva minute.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Craiova, unul dintre cele mai importante oraşe din sudul ţării. Am observat potenţialul oraşului şi suntem convinşi că locuitorii Craiovei sunt deschişi la noi opţiuni de transport, bazate pe tehnologie. Colaborăm îndeaproape cu autorităţile locale pentru a le oferi craiovenilor alternative sigure de transport”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Cum funcţionează

• Descarcă aplicaţia Uber pe telefonul tău şi creează un cont
• Aplicaţia se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
• După ce ai setat destinaţia, aplicaţia îţi va arăta preţul călătoriei
• Poţi urmări statusul cursei şi trimite localizarea pe hartă şi timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
• Plăteşte numerar sau prin intermediul plăţii electronice
• Oferă rating şi feedback şoferului
• După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanţă electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Cum se utilizează codurile promoţionale

• Deschide meniul din stânga sus al aplicaţiei
• Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoţional”, scrie codul promoţional 'HELLOCRAIOVA’ pentru o reducere de 25% aplicată cursei Uber
• Codul promoţional este acum activ în contul tău şi se va aplica automat la următoarea cursă Uber
• Codul promoţional este valid pentru cursele efectuate în Craiova în perioada 11 Martie - 14 Martie 2021

Siguranţa ca prioritate

La fel ca în celelalte oraşe din România, pasagerii craioveni beneficiază de o serie de opţiuni disponibile în aplicaţia Uber, printre care şi accesul la informaţii despre şofer, afişând fotografia acestuia alături de rating, modelul şi numărul maşinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicaţie, atât înainte de sosirea maşinii la locul de preluare, cât şi în timpul călătoriei, şi pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.
Anul trecut, Uber a lansat o serie de măsuri şi proceduri pentru siguranţă şi igienă, pentru a ajuta comunităţile locale să se deplaseze cu uşurinţă în perioada pandemiei. Atât şoferii, cât şi pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor şi sunt rugaţi să confirme că au înţeles şi că respectă regulile de sănătate şi siguranţă recomandate de organizaţiile mondiale de sănătate.

În România, la fel ca în restul ţărilor în care este prezent, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă şoferii poartă mască de protecţie. Aceştia trebuie să-şi facă un selfie înainte de a se conecta în aplicaţie. De asemenea, Uber a oferit şoferilor produse dezinfectante şi a instalat în mod gratuit panouri separatoare. Aplicaţia le reaminteşte şoferilor să se spele pe mâini, să-şi dezinfecteze maşinile şi să ţină geamurile deschise pentru a facilita ventilaţia în timpul curselor.

Despre Uber

Misiunea Uber este să creeze oportunitate prin mişcare.
Am început în 2010 prin rezolvarea unei probleme simple: cum poţi comanda o cursă doar prin atingerea unui buton? Peste 10 miliarde de curse mai târziu, dezvoltăm produse care să ducă oamenii cât mai aproape de destinaţie. Uber este o platformă care oferă lumii noi posibilităţi, schimbând modul prin care oamenii, mâncarea şi lucrurile se deplasează în oraşe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...