Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Rm. Vâlcea -Luceafărul Oradea 1-1

Un tur dezamăgitor

CSM Rm. Vâlcea a terminat turul cu o remiză, 1-1 în Zăvoi cu Luceafărul Oradea, şi încheie astfel un tur dezamăgitor

Dacă în ultimele deplasări a dat lovitura, aplicând singurele eşecuri Coronei şi Damilei, alb-albaştrii se descurcă mult mai greu în Zăvoi, unde au lacune mari la faza de construcţie. Fără eşec în ultimele cinci jocuri, alb-albaştrii au mai salvat impresia unui tur complet ratat, dar este clar că lotul are nevoie de întăriri în toate compartimentele, lucru greu de crezut că se poate realiza sub conducerea patronului Rufă.

Cu Neagoe, Stoica şi Vasile suspendaţi, antrenorul Laurenţiu Tudor nu a avut prea multe soluţii. A rezultat cu un joc foarte echilibrat, care s-a reflectat perfect la final şi pe tabelă.
Luceafărul a deschis scorul în minutul 11, după o fază la care Ianc pleacă dintr-un ofsaid nesemnalizat, centrează de pe dreapta şi Svarczkopf înscrie plasat. După numai un minut, camerunezul NKongue a scăpat singur şi a egalat cu un şut din cinci metri, lângă bară. Şi partea secundă a fost la fel de echilibrată. La ultimul său meci în calitate de jucător activ, Robert Tufişi salvează în minutul 60, în postură de unu la unu cu Ianc. Spre final, după un corner, Eremia a reluat puţin peste poartă, iar şutul lui Vătăjelu a fost cu greu respins de Miron. În ultimul minut, orădeanul Pantea primeşte al doilea galben şi este eliminat chiar în momentul în care antrenorul Moldovan se pregătea să îl schimbe.
Antrenorul Laurenţiu Tudor a anunţat că echipa va continua antrenamentele şi în această săptămână, când se doreşte perfectarea unui amical cu o echipă bucureşteană.

Brănescu, atuul lui Rufă

Patronul Cătălin Rufă urmăreşte cu mare interes evoluţia echipei Juventus Torino, de unde aşteaptă debutul lui Laurenţiu Brănescu. Puţină lume cunoaşte că Rufă mai poate încasa circa 800 mii euro dacă Brănescu apucă trei meciuri la Juventus şi la naţională, fiind clar că patronul va ţine cu dinţii de conducerea clubului, în aşteptarea banilor din Italia. ”Dacă debutez la Juventus sau la naţională, CSM mai primeşte câte 150 mii euro, iar la al treilea joc la Juve sau la «tricolori», încă 250 mii euro. Rufă este singurul cu drept de semnătură, el ia banii în orice condiţii, chiar dacă se mută echipa”, a spus Brănescu. În schimb, de la transferul lui Brănescu, afacerile lui Rufă au cunoscut un ascendent important. Dacă până acum avea un service mic alături de un asociat, acum, Rufă şi-a deschis de unul singur un service enorm, probabil cel mai mare din Capitală, semn că banii pe Brănescu au fost investiţi în afacerile personale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...