Sport

Fotbal, Liga 1 - U Cluj Napoca – Pandurii Tg. Jiu 1-1 (1-0)

Pandurii gâfâie din ce în ce mai greu

Pandurii sunt în scădere evidentă de turaţie şi n-au scos decât un punct la Cluj, cu ”U” (1-1), în prima rundă a returului

Fără antrenorul Grigoraş, rămas acasă din cauza unor probleme medicale, echipa gorjeană n-a reeditat pe „Cluj Arena” rezultatul partidei-tur, de la Târgu-Jiu, când surclasase Universitatea cu 6-2.

"Îi felicit pe jucătorii mei. E un punct de moral, ţinând cont că am jucat în 10 oameni. Au dat dovadă de profesionalism. Am ţinut legătura cu Grigoraş prin telefon.", Marian Dinu, antrenor secund Pandurii Tg. Jiu

În Ardeal, Pandurii au fost dirijaţi de la marginea terenului de secundul Marian Dinu, care a trasat indicaţiile primite prin telefon de la Petre Grigoraş. Oltenii n-au putut conta nici pe jucătorii Viera şi Unguruşanu, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, iar. diferenţa de 18 puncte din clasament nu s-a resimţit pe gazon.
Clujenii n-au arătat nici pe departe ca o echipă aflată în pragul falimentului şi în minutul 24 puteau deschide scorul, dintr-un penalty acordat destul de uşor, la intervenţia lui Pleaşcă. V. Dinu a tras însă slab şi Mingote a respins fără să se întrebuinţeze prea mult. Viorel Dinu n-a mai ratat şi cu capul, iar în minutul 38 a înscris din centrarea lui Paulinho. Partea secundă a început cu un ritm alert, Voiculeţ şi Cleiton trecând pe lângă gol. În minutul 69, Pleaşcă a primit, uşor, al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. În inferioritate numerică, Pandurii au egalat prin Rusu, aflat însă într-o poziţie clară de ofsaid, tablou care a completat de altfel arbitrajul slab al lui Iulian Dima. Ultimul sfert de oră s-a jucat pe contre, dar tabela nu s-a mai modificat. Pe final, la Pandurii au intrat Ignea şi Avramescu, care şi-au făcut astfel debutul în Liga 1. „Îi felicit pe jucătorii mei. E un punct de moral, ţinând cont că am jucat în 10 oameni. Au dat dovadă de profesionalism. Am ţinut legătura cu Grigoraş prin telefon. S-a uitat la televizor la meci şi mi-a transmit indicaţii tactice. Tot meciul a fost influenţat de arbitraj. Avem nevoie în iarnă de patru, cinci transferuri pentru a ţine pasul cu Steaua şi Astra”, a declarat Marian Dinu, antrenorul-secund al formaţiei din Târgu Jiu. Adrian Rusu este mulţumit cu remiza. „Ne bucură că am reuşit acest rezultat în 10 oameni. Suntem muncitori şi ne vedem de treabă. Avem stabilitate financiară şi ăsta e unul dintre motivele pentru care suntem aici. Ca jucător nu ai de unde să ştii dacă a fost ofsaid. Eu am tras la poartă şi am înscris”, a precizat autorul golului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...