Administraţie

Reabilitarea clădirii Complexului de servicii comunitare din Râmnicu Vâlcea, în faza finală

Un proiect care vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor pentru copii cu nevoi speciale din judeţul Vâlcea este pe punctul de a fi finalizat. Proiectul a vizat creşterea eficienţei energetice a clădirii, investiţia având o valoarea totală de 7.595.815,95 lei. În momentul de faţă, se mai fac doar ultimele finisaje, clădirea urmând să fie repusă în circuit, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

”Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările de reabilitare a clădirii Complexului de servicii comunitare din Râmnicu Vâlcea. Am investit aici aproximativ 1,6 milioane euro, fonduri europene, într-un spaţiu modern de care vor beneficia copiii cu probleme speciale din judeţul Vâlcea. În cadrul proiectului, s-au realizat lucrări de reabilitare termică a clădirii, de refacere a sistemului de încălzire şi de iluminat, a fost schimbată tâmplăria şi s-a montat un lift nou. În prezent, se lucrează la ultimele finisaje şi, în scurt timp, le vom putea oferi beneficiarilor servicii de calitate şi în acest spaţiu”, a menţionat Rădulescu.

Proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru obiectivul social menţionat au fost încredinţate asocierii SC General Service Grup 98 SRL şi SC Rheinbrucke SRL, în baza licitaţiei derulate în 2018.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...