Ultima Oră

Aflaţi din cel mai recent sondaj de opinie care sunt favoriţii în cursa electorală din 9 decembrie

Sondaj: Candidaţii USL sunt preferaţii vâlcenilor la alegerile parlamentare

Rezultatele sondajului de opinie, realizat de publicaţia regională „Săptămâna în Oltenia”, indică faptul că vâlcenii vor avea „o poliţă” de plătit regimului PDL, la alegerile parlamentare din 9 decembrie. 62% din cetăţenii intervievaţi spun că vor vota USL, având încredere în proiectele celei mai puternice alianţe înfiinţate vreodată în România politică.

Sondajul de opinie a fost realizat în perioada 25-28 noiembrie 2012, pe un eşantion de 1.136 de persoane, cu vârsta peste 18 ani, în Colegiul 3, care cuprinde localităţile Râmnicu Vâlcea, Băile Govora, Mihăeşti, Ocnele Mari, Băile Olăneşti, Păuşeşti Măglaşi şi Vlădeşti. Marja de eroare este de +/- 3%.

Potrivit răspunsurilor la întrebările din chestionar, preferaţi de electorat sunt profesorul Adrănel Cotescu, candidatul USL la Senatul României în Colegiul Râmnicu Vâlcea, Constantin Rădulescu, candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud şi Traian Dobrinescu, candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul Râmnicu Vâlcea Nord.
Procentele indică faptul că cei trei vor câştiga competiţia electorală, obţinând un scor de 59%, 61% şi respectiv 58% pe baza voturilor exprimate. Destul de tranşanţi, în proporţie de 58%, vâlcenii au declarat, spre exemplu, că fostul senator Dorel Jurcan, actualmente candidat pentru un nou mandat sub umbrela ARD, nu a făcut absolut nimic pentru comunitatea pe care o reprezenta la centru. Mai mult, oamenii sunt decişi să taxeze aroganţele preşedintelui Băsescu şi ale regimului PDL, care, în opinia lor alcătuiesc grupul mafiot ce se face vinovat de situaţia dificilă în care se află Combinatul Oltchim, combinat care a fost repornit prin eforturile Guvernului USL.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...