Administraţie

Ajutor pentru "eroii de fiecare zi"

Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea caută să îmbunătăţească condiţiile de muncă ale ambulanţierilor vâlceni, chiar dacă serviciul de profil nu este în subordinea insituţiei.

În schimb, amplasarea SAJ Vâlcea într-un spaţiu deţinut de CJ Vâlcea, în curtea Spitalului Vechi din municipiul Râmnicu Vâlcea obligă instituţia condusă de Constantin Rădulescu să găsească soluţii de finanţare pentru modernizarea clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea "eroii de fiecare zi".

“Chiar dacă nu se află în subordinea Consiliului Judeţean, Serviciul de Ambulanţă Vâlcea îşi desfăşoară activitatea într-o clădire pusă la dispoziţie de instituţia noastră.

Astăzi, am văzut personal toată clădirea şi am dispus întocmirea unui deviz general pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii, document ce va fi întocmit în colaborare cu colegii de la SAJ Vâlcea.

În funcţie de alocările bugetare pe care le vom primi de la Guvern, vom stabili ce lucrări de reparaţii şi întreţinere vom face aici. I-am denumit pe colegii de la Ambulanţă Vâlcea ‘eroii noştri de fiecare zi’ şi imi doresc să îi ajutăm cât putem de mult şi să le creăm condiţii bune pentru desfăşurarea activităţii”, a explicat preşedintele CJ Vâlcea.

Discuţia privind condiţiile în care îşi desfăşoară munca angajaţii Serviciului de Ambulanţă Vâlcea a fost iniţiată de un grup de consilieri judeţeni în cadrul şedinţei desfăşurate în 29 ianuarie, ridicându-se astfel problema găsirii fondurilor necesare pentru modernizarea spaţiului aflat în patrimoniul CJ Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...