Actualitate

„Mai multă implicare în sfera de asistenţă socială”, cere vicele Florian Marin

Coordonatorii centrelor de asistenţă socială din Vâlcea sunt solicitaţi să dovedească o mai bună implicare în gestionarea activităţii şi investiţii din aceste unităţi. Îndemnul le-a fost adresat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Florian Marin, care aminteşte şi de proiect intitulat «Şcoala online» destinat cadrelor didactice şi adolescenţilor instituţionalizaţi sau cursanţi ai unor şcoli cu regim special.

„În calitate de coordonator direct al DGASPC din partea Consiliului Judeţean Vâlcea, le-am solicitat şefilor de centre o mai bună implicare în asigurarea serviciilor pentru beneficiarii din aceste unităţi. CJ Vâlcea a investit, în anul 2020, pentru plata cheltuielilor cu aceste centre, suma de 101.645 mii lei, fonduri provenite din repartizări guvernamentale, dar şi din alocări proprii. În şedinţa ordinară din 29 ianuarie 2021, propunem colegilor consilieri un proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei şcolare de învăţământ special din judeţul Vâlcea, pentru anul şcolar 2021-2022. Pentru buna desfăşurare a activităţii în şcolile speciale, CJ Vâlcea a depus anul trecut un proiect intitulat «Şcoala online», cu o valoare totală de 1.496.235 lei,” a declarat Florian Marin, după întâlnirea cu decidenţii din reţeaua de centre a DGASPC.

Proiectul «Şcoala online» presupune achiziţiona rea de echipamente IT (tablete, laptopuri, proiectoare etc.) pentru 372 de elevi şi 104 cadre didactice din reţeaua şcolară de învăţământ special a judeţului Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...