Administraţie

CJ Vâlcea anunţă acordarea de stimulente pentru personalul din spitale

Personalul medical şi de specialitate din spitalele subordonate Consiliului Judeţean vor beneficia de stimulente financiare acordate ca urmare a efortului depus în timpul pandemiei.

Conform spuselor preşedintelui instituţiei, Constantin Rădulescu, la finalul acestei săptămâni, majoritatea din Consiliul Judeţean va aproba acordarea acestor stimulente, din veniturile proprii ale fiecărei unităţi spitaliceşti, cu încadrarea în bugetul aprobat.

”Aşa cum am procedat şi în anii trecuţi, şi în acest an, în prima şedinţă a CJ Vâlcea, voi propune acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical şi de specialitate din spitalele aflate în subordonarea CJ Vâlcea. Plata stimulentelor se va face lunar, în limita a două salarii minime brute pe ţară, a căror finanţare este asigurată din veniturile proprii ale fiecărei unităţi spitaliceşti, cu încadrarea în bugetul aprobat. Consider că aceste stimulente financiare vor constitui o recompensă pentru efortul suplimentar făcut, în această perioadă complicată, de cadrele medicale vâlcene”, a afirmat acesta.

În acelaşi timp, liderul administraţiei judeţene a avut o întrevedere antreprenorul care urmează să efectueze lucrările de modernizare a ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea, în vederea stabilirii unui grafic pentru derularea într-un ritm accelerat a lucrărilor.

Deschiderea efectivă a şantierului este aşteptată la mijlocul lunii viitoare. ”Am stabilit astăzi cu antreprenorul care va efectua lucrările de modernizare a ambulatoriului un grafic de lucrări care să cuprindă, în primă fază, construirea noii clădiri şi reabilitarea subsolului clădirii existente. Estimăm demararea propriu-zisă a lucrărilor la jumătatea lunii februarie”, a adăugat Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...