Politică

Laurenţiu Cazan, deputat PNL: „Mă voi vaccina anti - COVID - 19”

Tânărul deputat de Vâlcea, Laurenţiu Cazan, susţine că vaccinul anti- COVID-19 este extrem de important pentru a reveni la o normalitate de care nouă, tuturor, ne este dor.

„Campania de vaccinare din România este până acum un real succes, întrucât foarte mulţi români se înscriu pentru a fi programaţi, fapt ce nu poate decât să mă bucure. Românii sunt conştienţi că vaccinul este cea mai sigură cale de a ne întoarce la normalul de dinainte de această pandemie care a provocat o adevărată criză globală”, declară deputatul liberal.

În plus, în perioada următoare, Laurenţiu Cazan urmează să se vaccineze la rândul său împotriva virusului COVID-19.

„Mă voi vaccina anti-COVID-19! Consider că este un gest de responsabilitate faţă de comunitatea pe care o reprezint, dar şi faţă de familia şi prietenii mei. Mă vaccinez pentru că îmi doresc să îmi pot îmbrăţişa din nou părinţii, fără riscul de a-i îmbolnăvi, pentru că mi-este dor de o ieşire cu prietenii la un restaurant, pentru că vreau să văd din nou zâmbetul colegilor mei, dar mai ales pe cel al cetăţenilor cu care interacţionez. Mai mult, mă vaccinez pentru că îmi doresc să fiu sănătos şi să pun osul la treabă pentru dezvoltarea economiei din judeţul nostru, care a avut de suferit ca urmare a pandemiei”, afirmă Laurenţiu Cazan.

În plus, deputatul PNL susţine că vâlcenii i-au mărturisit, în campania electorală atipică de anul trecut, că îşi doresc revenirea la normal. Potrivit lui Laurenţiu Cazan vaccinul anti- COVID-19 este un prim pas esenţial pentru a opri efectele pandemiei şi pentru a accelera revenirea la o viaţă normală, fără mască, fără restricţii, dar mai ales fără teama de a contacta acest virus care a ucis peste 17.600 de români.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...