Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea - Luceafărul 1-1

Acasă, mai greu ca în deplasare

CSM a terminat turul cu o remiză, 1-1 cu Luceafărul Oradea, încă o dovadă că trupa lui L. Tudor se descurcă mai bine în deplasări decât în Zăvoi.

Neînvinşi în ultimele cinci jocuri, alb-albaştrii au încheiat turul pe un mediocru loc 10, dar au salvat impresia unui tur complet ratat prin succesele cu Corona şi Damila.

Cele două reuşite ale jocului s-au consemnat în interval de doar un minut. Orădenii au deschis scorul în minutul 11, la o fază plecată după un ofsaid nesemnalizat de tuşierul Babadac, Svarczkopf fructificând o centrare de pe flancul drept venită de la Ianc. Imediat, la doar un minut, camerunezul NKongue a scăpat singur şi a egalat cu un şut lângă bară (FOTO). Spre finalul reprizei, Plecanciuc a suferit o entorsă şi a fost schimbat cu Eremia.
Partea secundă a fost la fel de echilibrată, Tufişi salvând în minutul 60, în postură de unu la unu cu Ianc. Spre final, Eremia şi Vătăjelu au fost şi ei aproape de gol, dar rezultatul final, 1-1 este perfect echitabil după un joc echilibrat. De la CSM s-au remarcat Tomozei, Vătăjelu şi Nkongue, în timp ce Traore a fost din nou principala dezamăgire.
Vâlcenii vor continua antrenamentele şi săptămâna viitoare, când antrenorul Tudor doreşte perfectarea unui amical cu o echipă bucureşteană.

CSM Rm. Vâlcea - Luceafărul 1-1 (1-1)
Stadion Municipal, spectatori 300
Au marcat Nkongue 12, respectiv Svarczkopf 11.
Eliminări: Pantea 90.
CSM: Tufişi - Tomozei, I. Popescu (cpt.), Plecanciuc (Eremia 42), Vătăjelu - Nicolae, Pârvu, Daouda, Traore (M.Vlad 67) - NKongue, Văduva. Antrenor: Laurenţiu Tudor.
Luceafărul: Miron - Muntean, Mintaş, Letan (cpt.), Achim - Pocian, Ov. Ghilea (Bundea 61) - Ianc (Fl.Neaga 75), Svarczkopf, Pantea - C. Roşu. Antrenor: Călin Moldovan.
Arbitri: Florin Andrei Chivulete (Bucureşti) - Ionuţ Babadac (Alexandria) şi Marius Bobe (Videle).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...