Actualitate

17 milioane euro pentru reabilitarea reţelei de termoficare

Trei contracte de proiectare şi execuţie lucrări, din totalul de patru, care vizează reabilitarea anumitor tronsoane din reţeaua de termoficare a municipiului Râmnicu Vâlcea au fost semnate astăzi de către preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

„Iată că, la început de an, semnăm trei contracte pentru reabilitarea reţelei de termoficare a municipiului Râmnicu Vâlcea. CJ Vâlcea a desfăşurat o procedură de achiziţie publică pe loturi, iar în urma procedurii au fost atribuite loturile 2, 3 şi 4. Pentru lotul 1 a fost depusă o contestaţie care se află în analiză. În final, prin acest proiect, pe lângă reducerea pierderilor în reţea şi creşterea eficienţei energetice, beneficii vor avea şi vâlcenii, care vor plăti mai puţin pentru apă caldă şi căldură”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Proiectul, finanţat din fonduri europene, are o valoare totală de aproximativ 17 milioane euro şi presupune reabilitarea a 3,25 km reţea primară şi 10,033 km reţea secundară de termoficare, lucrări care să conducă la reducerea pierderilor în reţea şi, implicit, la creşterea eficienţei energetice în sistemul de încălzire.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...