Actualitate

Tren deraiat pe Valea Oltului

Ploile abundente şi aluviunile aduse de torenţii de pe versanţi au dus la deraierea unei garnituri de tren pe Valea Oltului, acesta rămânând pe terasament până în după-amiaza zilei de 05 ianuarie.

"Trenul a deraiat azi-noapte, iar circulaţia feroviară pe tronsonul dintre Râmnicu Vâlcea şi Podul Olt a fost blocată în acest interval. O macara este prezentă în zonă pentru a repune garnitura pe şine. Am avut patru zone blocate de aluviuni pe DN 7, pe Valea Oltului, iar o parte din acestea au ajuns şi pe terasamentul căii ferate", a confirmat prefectul de Vâlcea, Sebastian Fârtat.

Cantităţile importante de precipitaţii au dus la ieşirea din matcă a unor râuri din judeţ: Olăneşti, Lotru, Cerna. Cea mai afectată localitate a fost oraşul Brezoi, unde viitura a inundat peste 20 de gospodării şi a blocat temporar circulaţia pe DN7A, varianta care leagă Valea Oltului de Brezoi, Malaia şi Voineasa.

Circulaţia rutieră a fost întreruptă vreme de câteva ore şi pe Valea Oltului, până la îndepărtarea resturilor aduse de torenţi pe carosabil. La aceasta oră, niciun drum naţional sau judeţean nu este închis, conform autorităţilor judeţene.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...