Sport

Liga I - CS Turnu Severin

Napoli: Îmi doream patru puncte în plus

CS Turnu Severin a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc, cu doar 9 puncte, dintre care 7 au fost obţinute cu Nicolo Napoli la timonă

Tehnicianul italian a preluat nou-promovata din Oltenia în etapa a VII-a, după demisia lui Marian Bondrea, chiar înaintea meciului cu Ceahlăul Piatra Neamţ (1-1), când şi-a dirijat echipa din tribună, deoarece nu apucase să semneze contractul. Tot un egal a înregistrat Napoli şi în ultima etapă a turului, scor 2-2 cu Viitorul Constanţa. Singurul succes a venit în urmă cu trei runde, când a dispus cu 1-0 de Gloria Bistriţa.
"Sunt mulţumit de jocul echipei, dar mă aşteptam să am cu patru puncte mai mult decât acum. Ne-a lipsit inspiraţia la finalizare. Mergem înainte şi vedem după cele trei etape care se mai dispută în acest an", a spus Napoli.
Luni, de la ora 20:30, în prima etapă a returului, CS Turnu Severin va juca, în "Ştefan cel Mare", cu Dinamo Bucureşti. "Mergem la Dinamo să scoatem un rezultat pozitiv", a spus Napoli, încrezător înaintea fiecărei partide.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...