Actualitate

Ponta, fasole şi ciolan pentru tot votantul

40.000 lei au fost alocaţi de autorităţile din Târgu Jiu pentru sărbătorirea cu fast a Zilei Naţionale a României în capitala Gorjului.

În afara miilor de porţii de ciolan cu fasole care vor fi împărţite participanţilor la manifestări, sărbătoarea pare destul de săracă în evenimente. Primăria va suporta din banii alocaţi acestei zile şi transportul la Alba Iulia pentru 160 de pensionari, cărora li se oferă şi pachete cu mâncare pentru drum, în valoare de câte 40 de lei. În rest, oficialităţile vor depune coroane la Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu din faţa Prefecturii Gorj şi vor împărţi 1.800 de porţii de fasole cu ciolan, murături şi câte un pahar cu vin fiert la un restaurant din centrul oraşului, folosit îndeosebi de pesedişti pentru întâlnirile cu electoratul. Ziua Naţională se va încheia la Târgu Jiu cu aprinderea iluminatului pentru sărbători.

În anii trecuţi, primarul Florin Cârciumaru a fost cel care a apăsat de fiecare dată butonul roşu care cuplează toate instalaţiile la reţeaua de electricitate. În acest an, premierul Victor Ponta, candidat pentru un nou mandat de deputat la Târgu Jiu, este aşteptat de autorităţi să apese pe butonul roşu pentru a aprinde instalaţia de sărbători.

Alte manifestări similare vor fi organizate în Motru şi Rovinari, în Motru fiind prima dată când autorităţile vor organiza şi o masă pentru publicul prezent la ceremonie. Primăriile celor două oraşe au alocat sume cuprinse între 10.000 şi 15.000 lei pentru sărbătorirea Zilei Naţionale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...