Eveniment

Vâlcean arestat pentru trafic de droguri

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea, au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat, de 33 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru comercializarea de droguri de risc.

La data de 17 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Vâlcea, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi oferit spre vânzare 3 grame de fragmente vegetale (substanţe interzise), de culoare verde – oliv altor trei persoane.

În continuarea activităţilor, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul tânărului în cauză, unde au găsit aproximativ 15 grame de fragmente vegetale (substanţe interzise), o ţigară confecţionată artisanal şi mai multe arme albe (o macetă, o sabie, o baionetă, mai multe cuţite şi două bastoane telescopice).

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

Azi, 18 decembrie, cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, faţă de acesta, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 2 şi art.16 din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Piteşti şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...