Ultima Oră

Klaus Iohannis, vizită la ICSI Vâlcea

Preşedintele României, Klaus Iohannis a ţinut să marcheze Ziua cercetătorului şi proiectantului din România printr-o vizită la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice (ICSI) Râmnicu Vâlcea.

Vizita a început la ora 13.00, preşedintelui fiindu-i prezentate secţiile şi laboratoarele de cercetare din cadrul Institutului, ca şi ultimele rezultate în cercetare. Vizita este efectuată într-un cadru restrâns, fără prezenţa multor oficialităţi din judeţ.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice a împlinit anul acesta 50 de ani de existenţă şi îşi are bine definit rolul în dezvoltarea, implementarea şi promovarea tehnologiilor energetice bazate pe emisii scăzute de gaze cu efect de seră, precum şi în ceea ce priveşte aspecte legate de protecţia mediului şi securitate alimentară.

Vizita preşedintelui în judeţul Vâlcea nu va fi prelungită, acesta urmând să revină în Capitală unde, la ora 19.00, este aşteptat să participe la videoconferinţa cu membrii Consiliului European pe tema măsurilor privind gestionarea pandemiei COVID-19.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...