Politică

Eugen Neaţă, autor a 61 de legi benefice României!

“Programul Partidului Social Democrat promite vouchere de 100 de mii de euro pentru fiecare firmă care îşi asumă cheltuieli cu formarea şi cu reconversia profesională, cu condiţia creşterii salariilor celor care au parcurs programul de formare.

Pentru reducerea şomajului, statul va finanţa cursuri de calificare tip şcoli de meşteşuguri pentru lucrătorii din grupuri sociale cu şomaj structural ridicat.

Am discutat cu cei din Voineasa şi despre iniţiativele mele legislative privind unele facilităţi pentru investiţii în turismul montan şi pentru reluarea exploatării piscicole de la Brădişor. Amândouă pot aduce un plus dezvoltării economice a zonei.

Tot aici, oamenii sunt interesaţi de accesul simplificat la lemnul din pădurile proprietate privată pentru folosinţa în gospodăriile personale, o altă iniţiativă pe care am avut-o în mandatul trecut. Puterea actuală continuă să se opună însă acestei simplificări de proceduri în exploatarea lemnului pentru încălzirea caselor şi lumea este revoltată în continuare pe bună dreptate. Votul din 6 decembrie va trimite acasă pe cei care le refuză oamenilor accesul la proprietate, drept prevăzut atât de clar în Constituţia României. Definitiv!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...