Ultima Oră

Cercetat pentru şantajarea unei tinere de 13 ani

Un bărbat, din Râmnicu Vâlcea, este cercetat pentru şantajarea unei tinere, de 13 ani, în scopul obţinerii de fotografii intime de la aceasta.

Poliţiştii, din cadrul Postului de Poliţie Berislăveşti, au fost sesizaţi de către bunica minorei, din comuna Berislăveşti, cu privire la faptul că, în perioada 15 - 19 octombrie 2020, nepoata sa a fost ameninţată de către un bărbat de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu darea în vileag a unor discuţii compromiţătoare, pe care bărbatul le-ar fi purtat cu minora prin intermediul reţelelor de socializare, în scopul obţinerii de fotografii intime de la aceasta.

Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, din municipiul Râmnicu Vâlcea, prilej cu care au ridicat mai multe sisteme informatice şi medii de stocare externă.

De asemenea, poliţiştii l-au condus pe bărbat la Postul de Poliţie Berislăveşti pentru audiere, în baza unui mandat de aducere. În prezent, acesta este cercetat în libertate.

La percheziţie au participat poliţiştii Postului de Poliţie Berislăveşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Călimăneşti şi a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunii de „Şantaj”, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...