Administraţie

Un pas important în rezolvarea problemei privind deşeurile din judeţul Vâlcea

După cinci convocări a tuturor reprezentanţilor localităţilor din judeţul Vâlcea (89), membri în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităţilor din Judeţul Vâlcea, marţi, 10.11.2020, în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei, s-a votat, în unanimitate, documentaţia de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare a localităţilor din judeţul Vâlcea.

Acest pas important pentru judeţul Vâlcea, permite lansarea achiziţiei publice pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare unui singur operator economic, care va rezolva problema deşeurilor în toate cele 89 de localităţi componente judeţului Vâlcea.

În acest context, ziua de 10.11.2020 rămâne una memorabilă, asigurând startul etapelor ce vor urma pentru ca toţi vâlcenii să beneficieze de serviciul de salubrizare.

“Mulţumim conducerii celor 89 de localităţi componente judeţului nostru pentru efortul depus şi pentru implicarea în rezolvarea problemei deşeurilor care persistă de 30 de ani în judeţul Vâlcea”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...