Monden

Antract, show incendiar alături de un chitarist de 10 ani

Atmosferă incendiară la concertul oferit de băieţii de la Antract! Locaţia a fost neîncăpătoare pentru cele peste 300 de persoane care au fredonat alături de formaţia vâlceană cele mai cunoscute piese din repertoriul propriu, dar şi din cel internaţional. Antract a oferit din nou o lecţie despre ce înseamnă muzica de calitate, dar şi bună dispoziţie. Membrii formaţiei se pregătesc să mai facă un pas important în cariera lor. Săptămâna aceasta vor semna un contract cu agenţia Music in Space, cu ajutorul căreia trupa va fi intens promovată.

Timp de aproximativ trei ore, trupa Antract a oferit celor prezenţi un show exploziv. Ca de fiecare dată, băieţii de la Antract se întorc cu plăcere să cânte în oraşul lor natal, Râmnicu Vâlcea. Piese precum „Dezbracă-te de tine”, „Lucid”, „Cârciumăreasa”, „Iubirea”, „Fluturi”, „Inima mea”, „M-am obişnuit” etc, precum şi mai multe piese din repertoriul internaţional au făcut deliciul celor prezenţi, care i-au aplaudat la scenă deschisă pe Paul, Bobiţă Cătuşanu, Răzvan Gorcinski, Manole şi Fernando. Băieţii au declarat că este o plăcere să cânte de fiecare dată la Râmnicu Vâlcea pentru că aici se simt mereu acasă, printre prieteni. Concertul trupei Antract a adus pe scenă şi un viitor nume important în muzică. Un puşti de doar 10 ani venit tocmai din Iaşi i-a impresionat pe cei prezenţi după ce a cântat la chitară ca un adevărat profesionist. Deşi nu îl cunoşteau personal pe Andrei Mihnea Cerbu, trupa Antract i-a oferit posibilitatea să urce pe scena de la Râmnicu Vâlcea. „Am cântat cu Antract. A fost extraordinar, mai ales că m-au plăcut toţi. Îi mulţumesc mult lui Bobiţă Cătuşanu pentru că m-am simţit un chitarist adevărat. Mulţumesc Ilie Manole Vlad pentru tot sprijinul tău pe scenă, mulţumesc Antract”, a spus micul chitarist. Liderul trupei Antract, Bobiţă Cătuşanu, susţine că îl va sprijini în continuare pe Andrei pentru că este un copil talentat. „Este un copil special, care merită toată atenţia noastră. Şi-a dorit foarte mult să cânte cu noi şi a fost o onoare să îl ascultăm. Sper să mă pot mândri curând că l-am cunoscut şi că am avut plăcerea să împărţim aceeaşi scenă la Rm. Vâlcea. În rest, a fost o seară minunată, iar publicul ne-a primit cu aceeaşi căldură. Ne-am simţit bine printre prietenii noştri”, a declarat Bobiţă Cătuşanu. Trupa Antract are un program foarte încărcat în următoarea perioadă: pe 8 şi 13 decembrie băieţii vor cânta în Sibiu, iar pe 22 decembrie se vor întoarce la Râmnicu Vâlcea în club TAO. Pe 25 decembrie trupa va cânta la Bacău iar pe 26 decembrie la Iaşi.

Antract, paşi importanţi către o promovare naţională

"De aceea semnăm şi noi acest contract, cedăm nişte drepturi de autor unor agenţii pentru ca muzica noastră să ajungă la public.", Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei Antract

Veşti bune pentru formaţia vâlceană, care în această săptămână va semna un contract cu una dintre cele mai importante agenţii de muzică din România, Music in Space, care va asigura o promovare mult mai bună pentru băieţi. „Vom semna un contract de publishing. Singurul hop de care trebuie să mai trecem este să intrăm pe radiourile naţionale. Acolo doare foarte rău şi e o altă discuţie. Am intrat pe Radio România, Naţional FM, mai avem câteva radiouri, ca de exemplu, Europa FM, cu care am avut colaborări bune, însă din motive cunoscute, din cauza faptului că nu avem un label, o casă de discuri şi suntem pe cont propriu nu se poate intra aşa uşor. Sunt nişte contracte care trebuie respectate şi tocmai de aceea semnăm şi noi acest contract, cedăm nişte drepturi de autor unor agenţii pentru ca muzica noastră să ajungă la public”, a mai spus Bobiţă Cătuşanu.

Susţinere pentru Maria Cojocaru la Vocea României

Trupa Antract a susţinut mereu tinerele talente şi le-a adus pe scenă ori de câte ori a avut ocazia. Concurenta de la Vocea României, Maria Cojocaru, cea care se află în echipa lui Horia Brenciu, este una dintre vocile cu care membrii Antract au avut ocazia să cânte şi se mândresc cu asta. „Antract o susţine pe Maria Cojocaru în concursul „Vocea României”! O voce care merită podiumul acestui concurs. Noi am cântat împreună în Sibiu, o cunoaştem de foarte mult timp şi este foarte talentată. Sperăm să o mai aducem într-un concert alături de noi”, conchide liderul trupei Antract.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

27.11.2012 - 21:32Alexandru:Foarte fain concertul iar Fernando e bestial

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...