Administraţie

S-a constituit noul CL Râmnicu Vâlcea

Prefectul i-a avertizat pe noii aleşi că au un rol important în educarea cetăţenilor pe măsurile anti-COVID-19

Consilierii locali aleşi în urmă cu o lună şi primarul Mircia Gutău au depus astăzi jurământul pentru mandatul conferit de alegători, într-o ceremonie organizată la Filarmonica „Ioan Dumitrescu”.

Şedinţa de constituire a fost supervizată de prefectul Sebastian Fârtat, care a ţinut să le comunice aleşilor locali că, deşi campania electorală s-a terminat, rolul lor în educarea cetăţenilor privind respectarea măsurilor de siguranţă în faţa epidemiei de coronavirus rămâne unul important. „Lumea trebuie să înţeleagă că aceasta este o bătălie pe care o vom câştiga în stradă şi nu în spitale”, a precizat prefectul de Vâlcea.

Toţi cei 23 de consilieri locali şi primarul Mircia Gutău au urcat pe scenă pentru a depune jurământul în faţa colegilor şi a invitaţilor prezenţi în sală.

În următoarele zile, alte două şedinţe extraordinare vor fi convocate pentru a alcătui comisiile de specialitate şi a desemna viceprimarii.

“Vreau ca la sfârşitul acestei luni să fim gata să demarăm proiectele pentru care ne-am angajat în faţa cetăţenilor”, a spus Mircia Gutău, ales primar pentru a patra oară în Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...