Special

Mircia Gutău: Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice doresc să transmit tuturor seniorilor din Râmnicu Vâlcea cele mai calde sentimente de respect şi urări de sănătate şi prosperitate!

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice doresc să transmit tuturor seniorilor din Râmnicu Vâlcea cele mai calde sentimente de respect şi urări de sănătate şi prosperitate!

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a derulat - şi o va face si de acum înainte - un program de măsuri destinate celor mai vârstnici concetăţeni ai noştri. Facilităţi şi gratuităţi acordate la transportul în comun sau la accesul în instituţii de cultură şi Ştrandul Ostroveni, cluburile pensionarilor, festivităţile "Nunta de Aur", premierile din "Clubul Nonagenarilor" sau Căminul pentru Persoane Vârstnice sunt câteva dintre cele mai importante acţiuni ale administraţiei locale.

Vă asigur, cu această ocazie, că vom continua implementarea de noi măsuri prin care să ne exprimăm consideraţia ce li se cuvine pe deplin vârstnicilor după decenii de efort şi sacrificii.

La mulţi ani!

Cu respect şi admiraţie,

Mircia Gutău,
Primar

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...