Eveniment

Crimă înfiorătoare în Târgu Jiu

Fiica victimei şi prietenul ei, principali suspecţi ai ororii care a îngrozit Gorjul

Doi tineri din Târgu Jiu, Andreea Ciocea, de 16 ani, şi prietenul ei, au fost reţinuţi de poliţie, fiind consideraţi suspecţii principali în cazul asasinării unui bărbat de 40 de ani, găsit mort în curtea casei sale cu mai multe lovituri la cap, adolescenta fiind chiar fiica victimei. Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 40 de ani din Târgu Jiu a fost găsit, sâmbătă, 24 noiembrie, în curtea casei sale, acesta având pe corp mai multe urme ale unor lovituri puternice cu un corp dur, probabil o secure, poliţiştii deschizând o anchetă. Conform medicilor de pe ambulanţă, cadavrul ar fi fost descoperit de fiica acestuia.

Iubire cu năbădăi, motiv de crimă

Potrivit anchetatorilor, fiica de 16 ani a lui Ion Ciocea, şi prietenul acesteia, în vârstă de 19 ani, Ionuţ Brânzan, ar fi premeditat faptele, întrucât bărbatul nu era de acord cu relaţia dintre cei doi, mai ales după ce tânărul postase pe internet fotografii indecente cu fata. „Mobilul crimei îl reprezintă neînţelegerile dintre tată şi fiică. Tatăl nu era de acord cu relaţia fiicei cu iubitul. Familia este şi ea dezorganizată, mama fiind plecată la muncă în Italia. Fiica a precizat la audieri că tatăl era foarte exigent”, a declarat procurorul Daniela Mursoniu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Conform procurorilor, la audieri, cei doi tineri nu au recunoscut iniţial faptele, dar, înainte de a fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, ambii au mărturisit ceea ce au făcut. După ce a fost întrebată şi de relaţia pe care o avea cu Ionuţ Brânzan şi de nişte poze publicate de acesta cu ea dezbrăcată pe internet, fata s-a schimbat complet la faţă şi şi-a dat seama că anchetatorii ştiu mult mai multe decât bănuia ea.

"Mobilul crimei îl reprezintă neînţelegerile dintre tată şi fiică. L-au aşteptat la colţul casei şi l-au lovit cu o bară de fier în cap.", Daniela Mursunoiu, procuror de caz

Plan diabolic, executat fără remuşcări

Ambulanţierii care au ajuns la faţa locui spun că bărbatul era lovit puternic la cap, nimeni neştiind în primă fază cum s-a produs moartea sa sau din ce motiv ar fi fost acesta atacat. „Faptele au fost cu premeditare. L-au aşteptat la colţul casei şi l-au lovit cu o bară de fier în cap. L-au lovit până când corpul a rămas inert”, a mai spus procurorul de caz. Cei doi tineri sunt acuzaţi de omor calificat, faptă pedepsită cu închisoarea pe viaţă, pedeapsa putând fi însă mai blândă în cazul fiicei victimei, aceasta fiind minoră la momentul producerii crimei. Bărbatul decedat era divorţat şi lucra la o fabrică de hârtie igienică din oraş. Fosta sa soţie se află în Italia, la muncă, împreună cu un frate al lui Ion Ciocea, ambii fiind anunţaţi, sâmbătă, despre cele întâmplate, pentru a reveni acasă şi a participa la înmormântarea bărbatului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

07.12.2012 - 02:17DIma:deci, e beton cum suna asta "Ambulanţierii care au ajuns la faţa locui spun că bărbatul era lovit puternic la cap"...ambulantierii...sunt aia cu pungi negre, de gunoi ?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...