Actualitate

Informare de presă!

Anunţ sistare furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a extinderii reţelei de apă din PE D 110mm şi a branşamentului din PE D 25mm, cu reţeaua de distribuţie apă potabilă din PE D 110mm, existentă pe strada Prof. Dr. Corneliu Tamaş, din Râmnicu Vâlcea, lucrări executate de SC Percom Imobiliare SRL, vă informăm că în data de 30. 09. 2020 în intervalul orar 900 - 1300 se va întrerupe furnizarea apei potabile către consumatorii care locuiesc în Râmnicu Vâlcea, pe strada Prof. Dr. Corneliu Tamaş (tronson cuprins între strada Ştirbei Vodă şi pod peste râul Olăneşti).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei) angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm şi consumatorilor afectaţi ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării apei .
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Compartimentul comunicare, mass – media al societăţii Apavil S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...