Eveniment

Caiac junior, pus în libertate de magistraţii doljeni

Fiul interlopului Caiac a fost eliberat din arest după patru lui

Cosmin Pîrvu, zis „Coco”, fiul interlopului craiovean Mihail Pîrvu, zis Caiac, arestat, împreună cu alte opt persoane, în vara acestui an, pentru trafic de droguri de mare risc, a fost pus în libertate. Magistraţii craioveni îi puseseră în libertate, în urmă cu o lună, pe şapte dintre cei nouă membri ai reţelei, iar în 21 noiembrie au fost puşi în libertate şi ultimii doi, printre care şi Cosmin Pîrvu, zis „Coco”. Toţi membrii reţelei au fost trimişi în judecată, iar primul termen este pe 6 decembrie.

Droguri de mare risc, răspândite în Craiova

Cosmin Pîrvu, zis „Coco”, şi Mădălin Curteanu, zis „Hazard”, erau ultimii doi membri ai reţelei care se mai aflau în arest, ei fiind puşi în libertate de către magistraţi în data de 21 noiembrie. Cei doi fuseseră arestaţi alături de alţi şapte membri ai reţelei, în data de 5 iulie, după ce procurorii şi poliţiştii au prins pe cinci dintre ei în flagrant în timp ce au ridicat un colet, trimis din Bucureşti, în care se aflau 700 de grame de substanţe etnobotanice. Ulterior, la domiciile membrilor reţelei s-au găsit 1.200 de grame de substanţe etnobotanice şi peste 250 de ţigarete. La acea dată, 14 persoane au fost duse la audieri, dintre care doar nouă au primit mandate de arestare, printre ei aflându-se şi Cosmin Pîrvu, despre care anchetatorii aveau informaţii că este liderul grupării. Toţi au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc, însă în 23 octombrie magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au pus în libertate pe şapte dintre cei nouă membri ai reţelei, iar în 21 noiembrie au fost eliberaţi şi ultimii doi, printre care şi Cosmin Pîrvu, zis „Coco”. Procurorii i-au trimis pe toţi nouă inculpaţi în judecată pentru trafic de droguri de risc, iar primul termen, din 6 decembrie, se va judeca cu toţi cei nouă în stare de libertate.

Pe urmele tatălui

Potrivit anchetatorilor, drogurile erau aduse atât din ţară, din zona Moldovei, cât şi din străinătate şi erau comercializate pe piaţa neagră din municipiul Craiova. Reţeaua era condusă de Cosmin Pârvu, zis „Coco”, fiul cunoscutului interlop craiovean Mihail Pârvu, zis „Caiac”, împuşcat mortal în august 2008 de Cătălin Mavrichie, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare. Cosmin Pârvu, zis „Coco”, a fost implicat în mai multe scandaluri pentru conducere fără permis, în stare de ebrietate sau deţinere de substanţe halucinogene. Ultimul incident s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, când Cosmin Pârvu, care s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina într-un gard după ce a pierdut controlul volanului. El şi-a chemat câţiva prieteni, iar la sosirea jurnaliştilor aceştia au făcut scandal. Cosmin Pârvu are 24 de ani şi a practicat boxul profesionist, poliţiştii întocmindu-i atunci dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...