Inedit

Situaţie halucinantă în Deveselu: Mortul a ieşit primar!!!!

Inclusiv vicele a votat cu fostul său şef, decedat de COVID-19 pe 17 septembrie. Alegerile vor fi repetate.

Situaţie halucinantă în comuna olteană Deveselu, unde fostul primar, Ion Aliman (PSD), decedat de COVID-19 pe 17 septembrie, a câştigat alegerile “fără drept de apel”, cu un scor de 1051 din 1600 voturi exprimate în localitate.

“Da! Până şi eu am votat cu candidatul nostru. Buletinele de vot fusesră tipărite deja. Nu mai puteam schimba nimic!”, a recunoscut senin viceprimarul localităţii, Nicolae Dobre.

În aceste condiţii, alegerile urmează a fi reluate, cel mai probabil viceprimarul Dobre urmând să fie desemnat viitor candidat al formaţiunii social-democrate.

Aliman a condus comuna, cunoscută pentru scutul anti-rachetă al NATO, încă din 2012 până când noul coronavirusul l-a răpus. Ion Aliman avea 57 de ani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

28.09.2020 - 15:00Alice:Numai pentru oamenii ambitiosi. Incepi imediat si castigi imediat. Avem o echipa minunata. Vrei sa-ti indeplinesti dorintele? Tu iti alegi viitorul. Obtine si tu acum succesul. Vrei sa castigi bani acum? Platim comisioanele. Nu ai nimic de pierdut. Activitate usoara. Vrem sa ne dezvoltam si mai rapid. Pentru detalii, ma puteti contacta la adresa de e-mail muncadeacasa08@gmail.com

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...