Economic

Câştigă un super laptop MacBook Air şi bucură-te de tarife speciale la gaz şi electricitate, cu Enel

Vrei să beneficiezi de unul dintre cele mai bune preţuri la energie de pe piaţa liberă şi să te bucuri în acelaşi timp de un MacBook Air performant? Vino la magazinul Enel din Craiova pentru a semna un contract Salut (primul tău contract cu Enel), câştigă un premiu garantat la semnare şi intră în cursă pentru a câştiga unul dintre cele 11 super laptopuri MacBook Air 13 puse în joc, conform regulamentului campaniei, disponibil pe site-ul nostru. Descărcăţi aici documentul..

Enel Salut se adresează noilor clienţi Enel şi oferă preţuri mai mici decât tarifele reglementate de energie electrică aplicabile în a doua jumătate a anului 2020, în timp ce schimbarea furnizorului este uşoară, fără a fi nevoie de modificări în instalaţia interioară sau schimbarea contorului. Trebuie doar să alegi contractul de energie electrică şi / sau gaz Salut care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale:

• Enel Simplu Anual Salut: fără abonament, un preţ fix pentru energie electrică de 0,248 lei / kWh timp de 12 luni, pentru un cost informativ de 61,94 * lei pe lună.

• Enel Gaz Simplu Salut: fără abonament, un preţ fix pentru gazul natural de 0,070 lei / kWh timp de 12 luni, pentru un cost informativ de 110,57 ** lei pe lună.

Te aşteptăm în magazinul Enel din Craiova, de pe Bulevardul Carol I, nr. 8, bl. 21A, sc. 2, parter, de luni până vineri, între 09:00 şi 17:00, pentru a alege una dintre ofertele menţionate mai sus.

Campania se desfăşoară până pe data de 25 octombrie 2020 şi este destinată noilor clienţi casnici de pe piaţa concurenţială cu locul/locurile de consum în Craiova, odată cu acceptarea uneia dintre ofertele de furnizare a energiei electrice sau a gazelor naturale Salut menţionate mai sus. Clienţii noi care semnează un contract în magazinele Enel din Craiova în condiţiile menţionate în regulament intră în cursă pentru a câştiga unul dintre cele 11 laptopuri, conform regulamentului disponibil pe www.enel.ro.

Să devii client Enel este uşor

Contractarea unui serviciu Enel este uşoară. Conform reglementărilor în vigoare, orice client îşi poate alege liber, în funcţie de propriile nevoi, pe baza ofertelor de pe piaţă, furnizorul de electricitate şi/sau gaze naturale, fără niciun cost suplimentar asociat procedurii de schimbare a furnizorului şi fără riscul de a fi deconectat de la reţea. Clienţii care aleg ofertele Enel pot semna contracte cu uşurinţă, alegând unul dintre următoarele canale:

- În magazin - până pe 25 octombrie 2020, noii clienţi rezidenţiali din Craiova pot primi automat un premiu promoţional dacă semnează contractul pentru oferta Enel Simplu Anual Salut şi / sau Enel Gaz Simplu Salut, într-unul dintre magazinele participante. În plus, pot intra în cursă pentru a câştiga unul dintre cele 11 laptopuri MacBook Air 13, prin tragere la sorţi. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

- Online – din confortul casei, clienţii pot semna contracte urmând câţiva paşi simpli; toate detaliile sunt disponibile aici (campania menţionată mai sus nu se aplică în acest caz).

- Prin e-mail la contacteem.ro@enel.com – clienţii trebuie să comunice locul de consum, numele furnizorului actual şi cantităţile de electricitate / gaz pentru care trebuie asigurată alimentarea (campania menţionată mai sus nu se aplică în acest caz).

- Prin telefon la 021.9977 (apel cu tarif normal, campania menţionată mai sus nu se aplică în acest caz).
Schimbarea furnizorului de energie este gratuită şi nu implică modificări tehnice sau întreruperea alimentării cu energie (electricitate/gaze naturale). În cazul în care primiţi informaţii diferite referitoare la aceste aspecte, este posibil să fi fost victima unei practici înşelătoare sau incorecte, interzise prin lege. Mai multe detalii despre acest proces sunt disponibile aici şi aici.

Cu o importantă cotă de piaţă şi peste 3 milioane de clienţi atât pe piaţa reglementată, cât şi pe cea liberă a energiei, furnizorul integrat de energie electrică şi gaze Enel este lider pe piaţa furnizării energiei electrice din România, cu peste două milioane de clienţi casnici pe piaţa concurenţială a energiei electrice. Fii şi tu client Enel!

Costul informativ este calculat pentru un consum estimat de 100 kWh / lună pentru un consumator din Iaşi şi include tarifele de transport şi distribuţie (reglementate de ANRE), TVA, valabile la momentul ofertării.
* Costul informativ este calculat pentru un consum estimat de 830 kWh / lună pentru un consumator din Bucureşti şi include tarifele de transport şi distribuţie (reglementate de ANRE), TVA, valabile la momentul ofertării.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...