Special

Campania “Ghiozdanul de şcoală”, la a treia ediţie!

500 de ghiozdane pregătite ca daruri pentru un bun început de an şcolar, pentru elevii vâlceni, de la Rotary Club Râmnicu Vâlcea

Rotary Club Râmnicu Vâlcea, împreună cu voluntarii Clubului Interact, a demarat pentru a treia oară campania Ghiozdanul de şcoală. Acţiunea are ca ţintă preîntâmpinarea abandonului şcolar şi sprijinirea copiilor cu resurse materiale reduse, în efortul lor de a participa la cursurile şcolilor pe care le frecventează.

În această etapă, voluntarii au început colectarea de donaţii, constând în rechizite şcolare (caiete, pixuri, creioane, radiere, penare, blocuri de desen etc.) şi fonduri necesare achiziţionării celor 500 de ghiozdane pregătite ca daruri pentru un bun început de an şcolar.

Pentru cei care doresc să doneze îi aşteptăm la punctele noastre de colectare din librăriile Roxicom, Veve (zona Traian si General Magheru) şi Alexandria.

“Rotary Club Râmnicu Vâlcea dedică şcolii vâlcene o parte dintre resursele atrase, susţinând pe cei mai merituoşi dintre elevi cu premii şi burse şcolare sau pe cei expuşi pericolului de abandon şcolar cu activităţi de tipul celei ce se derulează acum. Cu mulţumiri şi recunoştinţă pentru gestul generos al celor care au făcut posibile aceste contribuţii rotariene”, a declarat Marian Mitra, preşedinte 2020-2021 al Rotary Club Râmnicu Vâlcea.
 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...