Politică

Constantin Rădulescu: „Oltchim, ţinta minciunilor ARD-PDL”!

Politicianul crede că vâlcenii nu vor rămâne „datori” găştii pedeliste, care, potrivit spuselor sale, au căpuşat ani la rând combinatul

Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Râmnic Sud, Constantin Rădulescu susţine că Oltchimul a fost doar o vacă de muls pentru pedelişti, care, în continuare, se folosesc de această societate în campania electorală. „ARD minte când vorbeşte de Oltchim şi cel mai mult mint liderii PDL Vâlcea şi candidaţii ARD Vâlcea. I-au minţit pe oamenii de aici şi s-au folosit la toate alegerile din ultimii ani de salariaţii Oltchim pe care i-au manevrat prin liderii de sindicat care defilau prin presă, de braţ cu cei din PDL, care voiau să fie senatori, deputaţi, primari, prefecţi. ARD minte şi acum cu disperare. Sunt vâlcean şi, înainte de a fi politician, sunt locuitor al Râmnicului şi al Vâlcii. Am rude, prieteni, foşti colegi de şcoală, de liceu, de facultate, vecini care lucrează în Oltchim. Ştiu exact că prin măsurile care se iau acum la Oltchim se face ce trebuie făcut. Ştiu exact că lucrurile merg spre bine. Şi mai ştiu că nu este uşor într-o astfel de întreprindere să remediezi în timp scurt ceea ce alţii au stricat an după an. Guvernele Boc au tratat cu dispreţ situaţia de aici, deşi conducerea Consiliului Judeţean solicita într-una un sprijin real, concret pentru Oltchim”, a declarat Constantin Rădulescu.

„Le transmit celor de la ARD –PDL să lase oamenii de la Oltchim să lucreze în pace”

Candidatul USL precizează că măsurile luate de Guvernul Boc nu au fost cele mai bune pentru angajaţi şi că parlamentari ai PDL s-au ocupat mai mult să căpuşeze această întreprindere decât să o salveze. „Premierul Boc a venit să facă poze prin Oltchim, parlamentarii lor au sabotat Oltchim de câte ori au putut iar acum candidaţii ARD stau toată ziua în jurul Oltchimului sau pe stradă prin cartierele din Râmnicu Vâlcea şi le spun oamenilor că USL va închide acest combinat după alegeri. Dar oamenii din Oltchim nu sunt nici proşti şi nici naivi. Ei ştiu că Oltchim îşi revine datorită măsurilor luate de actualul Guvern. Ei ştiu că PDL a minţit o ţară întreagă. Ei ştiu că parlamentarii PDL au căpuşat această întreprindere, că parlamentarii PDL au vrut să o vândă pe nimic, la străini. Vâlcenii ştiu bine cine a tăiat salariile şi pensiile, cine a închis spitale şi şcoli, cine a făcut averi din manevrarea banului public. Vâlcenii nu vor să rămână datori acestei găşti ARD -PDL lacome şi mincinoase. Vor vota împotriva ARD –PDL, nu numai cei care lucrează în Oltchim, dar şi vecinii lor. Pentru că nouă ne pasă de Oltchim. Pentru că noi nu vrem un nou Guvern Boc sau Videanu, aşa cum ne-a anunţat Blaga. Pentru că noi vrem o conducere competentă la Oltchim, care să îl facă profitabil. Pentru că noi vrem o echipă de handbal campioană în Europa şi un Oltchim aflat pe primul loc în Topul firmelor din România. Le mulţumesc tuturor celor care ne susţin, care au încredere în noi şi care se revoltă împotriva minciunilor celor din ARD. Le transmit celor de la ARD - PDL să lase oamenii de la Oltchim să lucreze în pace şi să îşi ia salariile. Salarii de care nu vor mai avea parte dacă PDL - ARD revine la putere. Oltchim funcţionează. Produce. Şi vinde marfă! Este ultima redută industrială românească”, conchide Constantin Rădulescu.

Cîlea: „Îi asigur pe chimişti că mă vor avea în continuare alături de ei”

"Oamenii din Oltchim nu sunt nici proşti şi nici naivi. Ei ştiu că Oltchim îşi revine datorită măsurilor luate de actualul Guvern. Ei ştiu că PDL a minţit o ţară întreagă.", Constantin Rădulescu, candidat USL pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Râmnic Sud

Şi preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, îl susţine pe colegul său Constantin Rădulescu şi dezminte informaţiile potrivit cărora Oltchimul va fi închis de guvernarea USL. De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, susţine că regretă neîncrederea şi panica manifestate de către chimişti în prima parte a acestei luni când au reluat protestele şi acţiunile revendicative, precum şi reacţiile neprietenoase cu care autorităţile au fost primite în aceste zile. „Fiind pe deplin în cunoştinţă de strategia promovată şi derulată consecvent de Guvern, i-am asigurat pe protestatari că temerile lor sunt nefondate şi că lucrurile vor intra în matcă atât în ceea ce priveşte atingerea unei capacităţi de profitabilitate, cât şi plata salariilor. Sincer vorbind, m-a mâhnit lipsa de încredere a oamenilor din combinat şi, mai ales, m-au iritat şi enervat declaraţiile prăpăstioase ale celor care s-ar bucura să vadă trecerea în şomaj a miilor de chimişti. Acestor ciocli şi clevetişti le spun că situaţia de la Oltchim se derulează împotriva voinţei lor. Îi asigur pe chimişti că mă vor avea în continuare alături de ei, voi fi pe mai departe un susţinător aprig şi permanent al doleanţelor lor în faţa Guvernului şi nu voi înceta lupta până în clipa când Oltchim va îndeplini toate condiţiile necesare în scopul unei privatizări strategice de succes”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Guvernul USL va subvenţiona accesul la interent în şcolile de la ţară

Candidatul USL la Camera Deputaţilor este interesat şi de soarta tinerilor şi îşi doreşte să vină în sprijinul acestora, dar şi a sistemului educaţional din România. „Toată lumea vorbeşte despre educaţie şi despre ce trebuie să facem pentru a veni în sprijinul educaţiei şi a sistemului educaţional din România, însă pentru a avea standarde europene în educaţie avem nevoie de măsuri care să ne ajute să ajungem la aceste standarde. Tinerii au nevoie de acces la informaţie. Pentru a veni în sprijinul tinerilor din zonele rurale este nevoie şi vom lua măsuri pentru a le asigura şanse egale pentru educaţie, deoarece şi tinerii din mediul rural, ca şi tinerii din zonele urbane, trebuiesc sprijiniţi real atunci când vine vorba la accesul de informaţie. În acest sens, viitorul Guvern USL va subvenţiona accesul la internet pentru unităţile de învăţământ din zonele rurale. În aceeaşi măsură, vom realiza puncte de internet wireless gratuit în jurul instituţiilor publice”, conchide Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...