Politică

30 de primari PDL au făcut blat cu baronul PSD Mehedinţi

Liderul democrat liberalilor susţine că ai săi colegi s-au pus la dispoziţia USL sub ameninţarea unor dosare penale

30 de primari de la PDL Mehedinţi au fost aduşi de bună voie şi nesiliţi de nimeni în sediul PSD Mehedinţi şi prezentaţi presei de către preşedintele CJ Mehedinţi, baronul Adrian Duicu, ca fiind „primarii PDL care s-au hotărât să sprijine USL în această campanie electorală şi nu alianţa politică din care ei fac parte”. Edilii PDL convocaţi la acestă „expoziţie” de boss-ul de la PSD Mehedinţi, explică actul de trădare al partidului lor prin promisiunea fermă că vor avea mai multe fonduri pentru comunitate.

Preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PSD Mehedinţi că 30 de primari PDL din judeţul Mehedinţi sprijină candidaţii USL la alegerile parlamentare. În sală au fost prezenţi în carne şi oase toţi cei 30 de primari „cumpăraţi” , precum şi candidaţii USL la alegerile parlamentare. Acestă strategie politică de imagine, a fost pusă la cale de baronul Adrian Duicu pentru a demonstra tuturor că acum a venit şi vremea lui de vistiernic al judeţului. Căci Adrian Duicu deţine şi funcţia de preşedinte al CJ Mehedinţi. „Ţin să vă anunţ oficial că 30 de primari PDL prezenţi toţi aici de faţă vor sprijini candidaţii USL în această campanie electoral şi vor vota cu USL. Dumnealor vor rămâne în continuare la PDL, dar ne vor sprijini pe noi, pe cei de la USL. Sunt de partea nostră acum aproape toţi primarii PDL de la MNMh, cu excepţia primarilor din Dârvari, Pristol, Tâmna şi Obârşia de Câmp”, a declarat preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu. În timpul conferinţei de presă, primarii PDL care s-au pus la dispoziţia baronului Adrian Duicu au stat cuminţi pe scaunele din sală, însă niciunul nu a luat cuvântul la „prezidiu”. Mulţi dintre ei au declarat că au luat hotărârea de a sprijini candidaţii USL pentru binele comunităţii pe care o reprezintă. „Dacă cineva este alături de tine şi îţi promite sprijin pentru a continua proiectele din comună, e normal să îl ajuţi şi tu. Mie îmi convine să dau cu o mână şi să iau cu două mâini”, a declarat primarul PDL din comuna Malovăţ, George Băzăvan.

„Nu pot lua prizionieri toţi locuitorii judeţului!”

Preşedintele PDL Mehedinţi, senatorul Mihai Stănişoară, a ţinut să precizeze că primarii în cauză au fost minţiţi că vor primi fonduri, iar o parte dintre ai au fost ameninţaţi cu dosare penale: „Duicu şi acoliţii lui au luat prizionieri 30 de primari ai noştri, dar nu pot lua prizionieri peste 300.000 de locuitori cât are judeţul nostru. Şi nu este chiar aşa, o mare parte din aceşti primari, şantajaţi cu dosare penale ori minţiţi că vor primi fonduri, doar declarativ sunt cu ei”, a declarat preşedintele PDL Mehedinţi, senatorul Mihai Stănişoară. „Cine a trădat o dată, mai trădează şi a doua oară. Aceşti traseişti politici care, pe vremea guvernării PDL au dus-o bine, cred că dacă se dau acum cu USL o vor duce la fel de bine. Se înşeală amarnic, pentru că fondurile şi proiectele vor fi cu prioritate pentru primarii USL şi nu pentru ei. Când vor cere şi ei bani li se va spune că este criză şi nu sunt! Acum, în campanie, ne folosim şi noi de ei că aşa e politica!”, ne-a declarat o persoană cu funcţie importantă din USL Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...