Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Olt-FC Argeş 2-0

Prima victorie pentru Papură

După nouă jocuri fără victorie, FC Olt a câştigat sâmbătă, la Slatina, 2-0 cu FC Argeş, Corneliu Papură obţinând primul succes de la revenirea sa.

Deşi nu a făcut un joc bun, FC Olt a avut bafta unui arbitraj favorabil şi a obţinut victoria care îi era atât de necesară. După câteva ocazii ale oaspeţilor, în minutul 40, Bancu a deschis scorul după o acţiune personală şi Oltul a intrat la cabine în avantaj.
Debutul reprizei secunde aparţine argeşenilor, dar golul lui Manole este anulat pe motiv pe ofsaid, iar centralul nu dictează penalty la henţul lui Pribac. În minutul 73, piteşteanul Vişa a fost eliminat, oaspeţii rămânând în inferioritate. Peste doar trei minute, David obţine un penalty, portarul Vreme apără şutul lui Crăciun, dar Săndulescu împinge mingea în poartă cu ajutorul braţului.
Se termină 2-0 şi argeşenii au contestat vehement arbitrajul lui Coza.
„Am câştigat, dar jocul nostru, trebuie să fim realişti, a suferit. În a doua repriză am avut şansă să nu primim gol, nu ştiu dacă puteam să revenim. Bine este că am câştigat, dar jocul a suferit, chiar şi în superioritate numerică, n-am reuşit să ţinem echipa adversă departe de poartă. Acest sistem, cu un vârf, jucăm de trei etape. În general nu comentez arbitrajul, dar nu îmi place să pierd sau să câştig pe greşeli de arbitraj. Nu ştiu dacă am câştigat pe greşeli de arbitraj, dar dacă au fost, este neplăcut. Mă pun în postura lor, de-asta spun, sper că arbitrii să ia decizii bune, să nu avantajeze o echipă sau alta, nu îmi place”, a declarat Papură.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...