Sport

Dorel Stoica, surpriza returului la Severin?

Dacă-şi va rezolva în iarnă problemele financiare, echipa severineană şi-ar putea întări lotul cu fostul component al Universităţii Craiova, Dorel Stoica.

Revenit prematur din Siria, jucătorul de 34 de ani vrea să revină din martie pe gazon, după aproape un an. Dorel Stoica a jucat ultimul meci oficial pe 16 aprilie 2011, în Concordia Chiajna – Dinamo Bucureşti 1-3. În această toamnă, fundaşul originar din Turnu Severin s-a transferat la Al Shorta Damasc, echipă antrenată de fostul său antrenor de la Dierna Orşova, Vali Tiţa. Dorel n-a rezistat printre bombe şi a decis să revină în Oltenia, fără să aibă acordul oficialilor arabi. Stoica neagă că a încasat vreun ban, aşa cum a vehiculat o parte a presei.
„N-am putut să stau decât o lună acolo. Am semnat pe 6 luni, dar nu am luat niciun ban. Nici măcar la semnătură. Am citit că am fugit cu 10.000 de euro. Nişte minciuni. Aş vrea să stau faţă în faţă cu cel care a zis asta. Am plecat pentru că stăteam într-o zonă de conflict. La 2 km zburau bombele. Nu mă puteam concentra la fotbal când auzeam raidurile şi am decis că e mai bine să mă întorc acasă, să stau în linişte. Chiar şi nea Vali a plecat între timp, în Iordania”, a spus Stoica. Acesta vrea să revină în Liga 1 şi n-ar refuza o ofertă de la echipa din oraşul său natal, CS Turnu Severin, cu care s-a şi antrenat câteva zile. „Mi-aş dori mult ca CS Turnu Severin să evite retrogradarea. Din păcate, echipa se confruntă cu ceva probleme financiare. Am participat şi eu la câteva antrenamente, însă nimic mai mult. Sper să se găsească soluţii pentru salvarea echipei. Dacă se doreşte cu adevărat, cred că se vor găsi. Sunt şi în Severin destui oameni de afaceri care pot susţine echipa. Dacă voi primi o oferă concretă, normal că nu aş refuza-o. Nu am mai jucat de ceva vreme, dar mă simt capabil să evoluez în Liga 1. De la 1 februarie sunt liber de contract şi pot semna cu orice echipă. Aştept oferte. Abia aştept să revin pe gazon”, a precizat Dorel Stoica, fost jucător la FC Drobeta, CS Severnav, Dierna Orşova, FC Caracal, Universitatea Craiova, Al Ettifag, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...