Politică

Echipa USL, susţinută de primarii din colegiul Horezu

Reprezentanţii USL, Remus Daniel Niţu şi Aurel Vlădoiu, s-au întâlnit sâmbătă cu cetăţeni din Horezu, Mateeşti şi Măldăreşti în cadrul unor evenimente care au reunit sute de persoane.

Prima oprire a celor doi a fost în târgurile şi pieţele din Horezu. Însoţiţi de primarul localităţi, Ilie Fârtat şi de staff-ul de campanie, Remus Daniel Niţu şi Aurel Vlădoiu au discutat cu agricultorii prezenţi despre măsurile care trebuie luate pentru revigorarea vieţii satelor şi oraşelor mici. Reprezentanţii USL au dat ca soluţii în acest sens înfiinţarea uni centru de colectare a fructelor în zonă, dar şi a unui parc industrial care să preia forţa de muncă disponibilizată în zonă prin desfiinţarea, în ultimii ani, a fabricilor de lapte, de mobilă sau cele meşteşugăreşti care funcţionau în Horezu.

„Zona are un mare potenţial agricol care poate fi exploatat cu succes. Sunt fermierii din Vaideeni care au produse bio, sută la sută ecologice, ce pot fi vândute cu uşurinţă şi în ţară şi în străinătate, Apoi în zonă, fiind una pomicolă, cred că se poate face o schimbare a plantaţilor astfel încât produsele lor să poată fi comercializate şi toamna şi iarna, la preţuri bune. Se pot face multe şi pentru fermieri care trebuie sprijiniţi să îşi dezvolte mici ferme de animale, cu 25-50 de vaci. Trebuie să îi sprijinim şi pe oierii de aici care sunt cunoscuţi în toată ţara”, a declarat Remus Daniel Niţu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...