Politică

Eugen Neaţă: Bine faci, bine găseşti!

În termeni politici, binele este de două feluri. Binele care se face oamenilor şi stilul în care se face acest bine şi care trebuie să fie unul bun.

Binele pe care oamenii îl aşteaptă de la politicieni este legat de viaţa personală a fiecărui cetăţean, de libertatea şi de bunăstarea lui şi de şansa pe care o are de a se realiza în localitatea şi în regiunea unde locuieşte, în ţara lui. Urmează alegerile locale. Peste câteva zile începe, oficial, campania electorală. Neoficial, ea a început deja de câteva săptămâni. În aceste câteva săptămâni am putut observa deja că şi candidaţii sunt tot de două feluri. Candidaţi care nu-şi iau niciun angajament în ceea ce priveşte binele pe care îl aşteptă oamenii de la politicieni şi candidaţi care au suficientă experienţă administrativă pentru a arăta şi ce au făcut până acum şi ce au de gând să facă de acum încolo pentru binele tuturor.

Cei care chiar nu au nimic de promis au ales să-şi facă campanie cu multă răutate, considerând, probabil, că aşa arată a bărbaţi şi a politicieni activi, puşi tot timpul pe harţă şi pe bătaie. Cei care au de arătat ce au făcut în viaţa lor de politicieni vorbesc cu multă bunătate, despre lucruri utile, necesare pentru viaţa tuturor locuitorilor acestui municipiu şi acestui judeţ.
Preferaţii mei dintre candidaţi sunt Constantin Rădulescu, preşedinte al Consiliului judeţean şi Mircia Gutău, primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Amândoi propun vâlcenilor continuarea unor mari proiecte judeţene şi locale de modernizare şi de dezvoltare a judeţului şi a capitalei de judeţ. Amândoi vorbesc cu fermitate despre proiectele de viitor pentru că au finalizat multe proiecte în cariera lor şi lumea se bucură deja de munca lor.

Campania preşedintelui Constantin Rădulescu are ca îndemn electoral sloganul Bine faci, bine găseşti!
Cea a lui Mircia Gutău se defineşte prin a fi Pentru evoluţia Râmnicului.

Două campanii de mare forţă, una în numele binelui, cea de-a doua în speranţa unei şi mai rapide creşteri a oraşului nostru.
O echipă de administratori de succes, atât la cârma judeţului Vâlcea cât şi la aceea a municipiului Râmnicu Vâlcea. Aşa începe pentru vâlceni campania electorală pentru alegerile locale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...