Sport

Fotbal, Liga a II-a

FC Olt, victorie facilitată de arbitraj

După nouă jocuri fără victorie, FC Olt a câştigat sâmbătă, la Slatina, 2-0 cu FC Argeş, Corneliu Papură obţinând primul succes pe baca echipei. Golurile oltenilor au fost marcate de Bancu în minutul 40 şi Săndulescu minutul 76. În minutul 73, piteşteanul Vişa a fost eliminat.
La final, argeşenii au contestat vehement arbitrajul, acuâzând un gol anulat incorect pe motiv de ofsaid la Manole, în minutul 47, un penalty necordat la un henţ al lui Pribac(minutul 50) şi henţ la golul al doilea al gazdelor, când Săndulescu a împins mingea în poartă după un penalty apărat în primă fază de portar.
”Am câştigat, dar jocul nostru, trebuie să fim realişti, a suferit. În a doua repriză am avut şansă să nu primim gol, nu ştiu dacă puteam să revenim. Bine este că am câştigat, dar jocul a suferit, chiar şi în superioritate numerică, n-am reuşit să ţinem echipa adversă departe de poartă. Acest sistem, cu un vârf, jucăm de trei etape. În general nu comentez arbitrajul, dar nu îmi place să pierd sau să câştig pe greşeli de arbitraj. Nu ştiu dacă am câştigat pe greşeli de arbitraj, dar dacă au fost este neplăcut. Mă pun în postura lor, de-asta spun, sper că arbitrii să ia decizii bune, să nu avantajeze o echipă sau alta, nu îmi place” a declarat Papură.
Meciul a fost condus la centru de către Ionuţ Coza (Cernica), ajutat la cele două tuşe de Petruţa Iugulescu (Târgovişte) şi Marius Marchidanu (Brăila).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...