Eveniment

Tânăr vâlcean, reţinut pentru tâlhărie calificată

La data de 18 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat de 92 de ani, din comuna Ioneşti, cu privire la faptul că acesta a fost victima unei tâlhării.

La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În fapt, în noaptea de 18 august a.c., o persoană de sex masculin a pătruns în locuinţa bărbatului de 92 de ani, unde ar fi exercitat acte de violenţă asupra bătrânului şi i-ar fi sustras suma de 2000 de lei.

Pentru bătrân a fost solicitată o ambulanţă, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească în vedere acordării de îngrijiri medicale.

În baza informaţiilor deţinute şi a cercetărilor efectuate s-a reuşit identificarea unui tânăr de 16 ani, din satul Dealu Mare, bănuit de comiterea faptei.

În urma administrării probatoriului, organele de cercetare penală au dispus reţinerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările au fost efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...