Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Lincar: Nu meritam să pierdem

Tehnicianul Damilei critică delegarea unui central din Rm.Vâlcea la debyul judeţului

Antrenorul Erik Lincar a suferit cu Damila primul eşec pe teren propriu şi crede că delegarea unui central din Rm. Vâlcea, respectiv Teo Crăciunescu a fost o soluţie neinspirată. ”Singura mea întrebare este de ce s-a delegat o brigadă din Vâlcea? Asta nu înţeleg, pentru că sunt anumite simpatii, chiar nu trebuia, putea să arbitreze oricine din ţară, mai ales că este presiune şi pentru arbitri. Teo rămâne u arbitru foarte corect, care nu poate fi suspectat de ceva, dar ca fiecare, are şi zile mai puţin bune”.
Lincar spune că , după aspectul jocului, alb-verzii meritau mai mult. ”Nu meritam să pierdem, dar, în fotbal, aşa se întâmplă dacă nu marchezi, am avut situaţia foarte bună cu Lircă, iar în faza următoare am luat gol. Este păcat că nu am câştigat, jucătorii mei sunt afectaţi, dar ăsta este fotbalul, a fost un pic nedrept cu noi. Felicit CSM, şi ei şi-au dorit mult, mai ales că sunt într-o zonă periculoasă a clasamentului, Dacă suntem cu adevărat bărbaţi, mergem şi câştigăm la Piteşti, chiar dacă nu va fi uşor. Nivelul meciului a fost destul de scăzut, dar s-a simţit puţin şi presiunea acestui joc. Ai multe de învăţat din eşecuri,mai ales cei tineri, trebuie să treacă repede peste ele, fotbalul nu se opreşte azi, mai sunt 13 etape, vom încerca să ne clasăm pe un loc cât mai bun.
Tânărul tehnician este dezamăgit de atitudinea publicului de la Drăgăşani. ”Sunt puţin dezamăgit de fanii din Drăgăşani, nu le înţeleg frustrarea de a înjura un jucător ca Voinea, care a făcut ceva pentru această echipă, chiar dacă a avut o evoluţie mai modestă, nu merita să fie taxat în acest fel. Simt că aceste public nu este alături de noi, vine ca la teatru de la începutul sezonului, face doar act de prezenţă. Nu cred însă că Vâlcea e o soluţie pentru noi”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...