Sport

Fotbal,Liga a II-a, Damila-CSM 0-1

CSM triumfă în derbyul Vâlcii

Damila pierde contactul cu primele două locuri

Mult mai pragmatică şi mai norocoasă, CSM a câştigat azi derbyul judeţului Vâlcea, la Drăgăşani, 1-0 cu Damila. Aflată în luptă pentru primele locuri, trupa lui Lincar s-a jucat cu ocaziile şi a suferit primul eşec al sezonului pe teren propriu chiar în faţa rivalei din judeţ, CSM, o echipă resuscitată în ultimele etape.
Prima repriză a fost una echilibrată şi destul de anostă. Voinea are două oportunităţi bune pentru Damila, dar nu este într-o zi fastă, în timp ce Nkongue a tras peste poartă din poziţie ideală.
Partea secundă a început exploziv şi în minutul 48, Nkongue a obţinut un penalty, destul de uşor acordat de centralul Teo Crăciunescu, dar Andrei Neagoe a avut o execuţie foarte slabă şi a tras pe lângă poartă. Debutanul Pârvulescu este şi el aproape de gol, dar lovitura sa de cap trece puţin pe lţngă buturile lui Tufişi. Momentul psihologic al partidei a fost în minutul 65, când Lircă a irosit o ocazie monumentală pentru alb-verzi. Peste numai două minute a venit golul oaspeţilor, inventat de Nkongue, care a reuşit o cursă superbă pe flancul stâng şi i-a servit reuşita pe tavă lui Vasile. Acesta a fost singurul gol primit de Damila în acest tur pe teren propriu.
Spre final, arbitrul Crăciunescu a încins spiritele în nota sa inconfundabilă, trecând cu vederea câteva faulturi clare. Gazdele au forţat egalarea, Melcea a centrat perfect din lovitură liberă şi Posteucă a reluat peste poartă din doar câţiva metri. Cu 5 minute înaintea finalului, CSM rămâne în inferioritate, C.Stoica primind al doilea galben. Foarte pragmatică în acest joc, CSM câştigă însă şi ajunge la 4 meciuri fără eşec, în timp ce Damila, cu doar un punct în ultimele două runde, pierde un tempo important în lupta pentru promovare.

DAMILA-CSM 0-1(0-0)
A marcat Vasile 67
Eliminări: C.Stoica 85
Stadion Central Drăgăşani, spectatori 700
►Damila: D. Geantă - Samson(Bălan 71), I. Stoica (cpt.), Pârvulescu(Posteucă 73), A. Stoica - Melcea, Iordache, Lircă - Ad. Popa, Voinea(Codin 59), B. Geantă. Antrenor: Erik Lincar
►CSM: Tufişi - Tomozei(Vizitiu 78), Plecanciuc, I. Popescu, Vătăjelu - Vasile, Neagoe, F. Pârvu (cpt.), Traore(Văduva 64) - C. Stoica, NKongue(Nicolae 90+3). Antrenor: Laurenţiu Tudor
Arbitri: Teodor Crăciunescu (Rm. Vâlcea) - Florin Neacşu (Câmpulung Muscel) şi Daniel Demetrescu (Rm. Vâlcea).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...