Sport

Fotbal, Liga a IV-a

Sancţiune minimă pentru antrenorul de la Mădulari care a bruscat o arbitră

Brigada de arbitrii a fost reţinută de la delegări, deşi avea notă de trecere de la observator

Întreruptă în minutul 92, la scorul de 2-2, după ce arbitra asistentă Ramona Bălteanu a fost agresată de antrenorul Marian Nicolae, partida Mădulari-Experţi a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a AJF. Conform regulamentului, membrii Comisiei de Disciplină au acordat victoria echipei din Popeşti cu 3-0, însă au dovedit clemenţă maximă în privinţa antrenorului de la Mădulari care a împins-o pe tuşieră, acesta căzând în teren. După ce centralul Milea a fluierat întreruperea jocului, brigada de arbitri a fost nevoită să se baricadeze la vestiare pentru a scăpa de furia celor de la Mădulari.
Cu atitudinea obişnuită de împăciuire, preşedintele AJF Vâlcea, Constantin Pintilie a luat din nou partea unora care l-au votat. ”Antrenorul Nicolae a fost încadrat la bruscare, unde regulamentul spune suspendare între 1-3 luni, a primit minimul, o lună. Cred că arbitrii şi-au făcut-o cu mâna lor la acest joc, nu înţeleg de ce au fluierat întreruperea, deşi era minutul 92, puteau fluiera finalul. Trebuie să luăm şi partea cluburilor, de la ele trăim” s-a justificat Pintilie.
Şeful AJF Vâlcea a cedat presiunilor venite de la Mădulari, de unde sponsorul echipei ameninţase cu retragerea echipei din campionat în cazul unei sancţiuni mai dure. Centralul jocului, Milea, care a avut o prestaţie foarte slabă a fost şi el reţinut de la delegări.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...