Administraţie

Un nou proiect important la Stoileşti

Seceta a fost o problemă importantă în Comuna Stoileşti, în această vară. Agricultorii din această localitate au folosit pentru irigaţii apă din sistemul centralizat şi debitul acesteia a scăzut considerabil.

Administraţia locală condusă de Florin Ionescu a găsit rapid o soluţie şi în acest an va începe o lucrare de creştere a debitului apei curente. Astfel, vor fi construite trei noi puţuri, în satele Delureni, Obogeni şi Geamăna şi un bazin de stocare, pompare şi distribuţie.

“Este un proiect necesar, având în vedere consumul mare de apă. Avem sistem de alimentare cu apă oriunde s-a putut face racordul, au rămas neracordate doar câteva cătune izolate. Avem lucrări importante de creştere a debitului de apă prin construirea celor trei puţuri. Vom avea şi un nou bazin de pompare şi un sistem complet de clorinare al apei. Problema debitului este în special vara, în anii secetoşi, dar vom scăpa de această problemă. Lucrarea o să fie scoasă la licitaţie la finalul lunii august şi cel mai probabil va începe în luna noiembrie”, spune primarul de la Stoileşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...